Nebiju aizdomājusies, ka ir tāds "kasiera līmenis", bet katram jau ir ar kaut ko jāsāk. Es laikam nedaudz aizkavējusies, jo joprojām esmu vecākā kasiere, nu plus vēl grāmatveža palīgs. Laikam būs jāsāk kritiskāk skatīrties uz savu profesiju :D
Par tēmu - Pašai vien jāliek naudiņa iekšā un nē, neviens atlaist tevi neskries.
Piemēram mums regulāri nāk grāmatvede ar manu un drošībnieka klātbūtni pārbaudīt kasierēm kases. Bieži vien gadās plusi vai mīnusi 10 centu robežās, bet par to nekad neviens neko nesaka. Nesen gan, divām kasierēm bija pārpalikums, vienai 5 centi, otrai 8 centi. Lika rakstīt paskaidrojumu, bet tas noteikti tāpēc, ka nebija šiem garastāvoklis.
Man pašai ir vienu reizi ir gadījies izdot 5ls par daudz, bet tas notika brīdī, kad mani vēl apmācija un otra kasiere saprata, ka kaut kas nav un pārskaitot kasi, secinājām, ka tiešām, trūkst. Par laimi klients vēl bija pie mums un naudiņu atpakaļ dabūjām. Turpmāk ļoti uzmanījos izdodot papīra naudu, vismaz divreiz pārskaitu, vai nav salipusi nauda kopā.