Man liekas, ka no tiem visiem lētajiem štruntiem un lupatām vienkārši izaug. Ar laiku tu pieaudz un saproti, ka labāk mazāk, bet kvalitatīvāk. Turklāt vienkārši vairs negribās iet uz svarīgu tikšanos ar lētu un nekvalitatīvu somiņu.
Man vīram agrāk bija viena cita mānija, ar ēšanu, Labāk vairāk, lielāku porciju. Nu piem. daudz kartupeļus frī, lielu gaļas gabalu :D Es vienmēr iesmēju, ka labāk apēst kaut ko garšīgu un mazāk, labāk aiziet uz restorānu un apēst mazu porciju, bet kvalitatīvāku, tā ir lielāka bauda, kā pilns šķīvis ar kartupeļiem. Tāpat arī ar apģērbu, sākumā viņam bija grūti saprast, ka dārgāks zīmols=kvalitāte. Negribēja viņš tam tērēt naudu, bet nu vēlāk , kad nopirku viņam vairākas kvalitatīvas lietas, saprata, ka ir gan būtiska atsķirība un tagad ir mainījis domas par to visu. Kamēr tu nesāc ikdienā lietot tos kvalitatīvos apģērbus, somiņas, vai ēdienus, sķiet, ka tā ir lieka naudas izdošana, bet tiklīdz tu to sāc darīt, tad saproti, ka tas ir daudz labāk, kā 10 lēti nekam nederīgi štrunti par to pašu naudu.