ārējie defekti sievietēm

Reitings 204
Reģ: 06.07.2016
Labrīt!
Netipiski agri pamodos.. Un tā kā nav jēdzīgas BeZtĒmAs, un gribās ko uzrakstīt, tad iedvesmošos no raksta par vīriešu defektiem..
Šoreiz gan par sieviešu defektiem.
Par sevi runājot, man nav defektu, tāpēc, iespējams, esmu izvēlīgs partnerē.. Šeit es pierakstīšu to, ar kādām es noteikti netiktos, vai kas vnk nepatiktu. nav paticis.
Tātad..
nr1- liekais svars, sauc kā gribi, curvy, ar vēderiņu, +size utt.. tas ir liekais svars, vēl pretīgāk ir resnums. varu izteikt vienīgi līdzjūtību.. un novēlēt veiksmi.
nr2- neglīta seja, sejas vaibsti, kurus dažkārt izceļ nevienmērīgs iedegums
nr3- plāni mati, lielas ausis. īpaši blondajām... nu WTF !? (t)(t) Blozgas
n4- bāla āda, raupja āda.. pretīgas atmiņas no laika, kad dejoju. un partnere uz tausti bija vnk nepatīkama, bāla, un rokas vnm aukstiem sviedriem, raupjas.
4- mīksta , liela pēcpuse.. nevajag ar to lepoties, tas ir pretīgi. ir drāztas mīkstas pēcpuses.. kā kult olu kulteni sajūta..un skaņa arī..
5- lielas krūtis, krūšu gali... no thank you.. tas ir ļoti slikti.. vienlīdz slikti ar aptaukošanos.
6- dzeltenīgi zobi, nekopti zobi, tumšas plombes .. jo parasti redzu visu sievietes muti.. diezgan detalizēti .. gan dodot sūkāt.. gan savādāk.. es ieskatos mutē. plombes vēl var pieciest..
7. solārija upuri.. ar izkropļotu iedegumu, sarkanu iedegumu. kā caur nātrām izskrējušas (e)
8- šķielēšana, šādu defektu pamanīju maksājot bendzīntankā, un tā arī neatradu acu kontaktu ar kasieri.. vēlāk sapratu kpc .. :-/ žēl!
9- lieli pirksti, kājas.. kā vecim .. asinsvadi izteikti.
10. neglīta vāverīte.. to tik pat labi likt varētu nr1..
11. neglīta tā vietiņa ..
12.. spalvas neizraustītas, vai nesakoptas starp kājām, ir novērots arī pie dibena.. (t)
13. neglīts vēders.. kaut vai tievs, vai stingrs.. bet ir neglīti dēļi...
14. neveiksmīgs make up , uzacis šauras
15. īsas kājas.
nu laikam svarīgāko pieminēju..
iespējams papildināšu..
p.s kafijas šorīt nav, beidzās.. nezinu ko lai dara..
pagulēšu vēl kādu 1h un izdomāšu.. jauku dienu !
12.07.2016 08:58 |

Reitings 204
Reģ: 06.07.2016
kaut gan..
iespējams nē, paskatīšos kā uzvedies citās tēmās !
12.07.2016 23:35 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Jāatzīst, ka izlasīju tikai pāris pirmos Ķirša komentārus.
Bet, ja šīs diskusijas jēga ir "smalki" (jo šis, visticamāk patiešām nav smalki - vēlreiz - saturu neesmu diži lasījusi, bet es te par ideju) pasmieties vai izcelt to, ka sievietes drīkst šajā forumā runāt par to, ka vīrieši izskatā un raksturā ir neglīti, ja ir tādi un šitādi, kamēr, vīrietis, kas pasaka kaut mazāko vārdu par sievietes ārējo izskatu, tiek nozākāts, tad apsveicu, man patīk.
Vienmēr esmu domājusi, kāpēc te tā ir. Ja sieviete krāpj - nu, gan jau vīrietis nebija gana labs, vai arī nabadzīte nebija laimīga, bet kolīdz vīrietis krāpj - kretīns un cūka. Līdzīgi ar ārējo izskatu. Sievietei var būt iekšējā "harizma", ja viņa ir dūšīga, bet vīrietis, kuram ir:
akne

vasarraibumi, nerunāju par dažiem bet ja noklāta visa seja

epilēti vīrieši, redzēju vienu ar noepilētām kājām, fui tik gejiski

liekais svars

ar tetovējumiem, pārspīlēti muskuļoti, bez matiem, vai ar gariem matiem, īsāki par mani, ar garām bārdām, vienā pusē izdzītiem matiem, tiem tuneļiem

resni vīrieši, uzkačāti arī nepatīk

nu, prosta ir neglīts. Piedodiet, par pusotru lapu tālāk netiku. Un tur neviena par harizmu diemžēl nerunā.
Ko es gribēju pateikt? Laikam "ķirsi, forša diskusija".
13.07.2016 00:13 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Ja godīgi, ir skumīgi lasīt gan šādu diskusiju, gan šādu pašu diskudiju par vīriešiem. Manuprāt, skaistums ir tik relatīvs jēdziens! Kādai patiks resns, kādai tievs, kādai tumšs, citai gaišs, kādai maigs pēc raktura, kādai skarbais čalis. Un kurš no viņiem ir labāks? Neviens taču. Ir tik forši, ka esam dažādi. Kas būtu, ja visas sievietes vai vīrieši kristu uz vienu knkrēto vīrieša/sievietes tipu? :)
13.07.2016 00:43 |

Reitings 9
Reģ: 24.02.2013
Es nespēju noticēt, ka tik tiešām, kāds ir uzrakstījis ko tādu. (t) Nebeidz pārsteigt šādu cilvēku pašapziņas augstumi. :-/
10.08.2016 19:22 |

Reitings 1042
Reģ: 27.07.2016
nu bet es kko nepareizu rakstu....
Man tas viss nepatīk un neder.. Es nezinu, ja būs tiešām lemta vēl īsta love.. varbūt kādu trūkumu varēs pieļaut.
tas tā.. jauku dieniņu...
es te drīz vairs nekomentēšu vispār.!
10.08.2016 19:25 |

Reitings 1042
Reģ: 27.07.2016
kā saka, dzīvē sāk parādīties kaut kas labāks!
Jāsāk savu sieviešu šķirošana.. lai neesmu pats kā duraks.. Un vairs nezinu, ko ar kuru darīju, un ar kur pabiju..
un man ir laba atmiņa.. tā tikai šķiro , svarīgo no nesvarīgā.. un nesvarīgais iemācīts, tik nemanāmi aizmirst, un padarīt neaktuālu.. ka nesaproti, nah kāda raksta, un grib precēties.
10.08.2016 19:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits