Sveiki! Izdomāju interesantu diskusiju izveidot. Katra lietotāja ieliek bildi ar kādu slavenību vai vnk cilvēku kas ir maximāli līdziga jums un kādu kas jūsu otrai pusei, ja tāda ir. Varetu būt interesanti :-)
Ir teikuši, ka esmu līdzīga Eimijai Lī no Evanescence. Tiesa gan, tad man vēl bija melni mati un līdzība izteiktāka. Tagad varbūt tikai vaibstos pati redzu to līdzību.
Mani vienmēr salīdzina ar Ariana Grande, saka gan, ka es izskatos brutālāka, bet bieži to dzirdu gan no tikko iepaziitiem cilveekiem; gan no seniem draugiem un paziņaam :
Meklēju bildi, kam varētu līdzināties...neatradu. Nelīdzinos citiem. Vienīgi varu samest (ja interesē) no vairākām bildēm kopīgās iezīmes (galvas forma, deguns, pleci un tā tālāk). Bet tā esmu unikāls:-)
Man ir teikuši, ka man ir viņas seja. Es mazliet pat piekrītu, vienīgais tas, ka vienmēr izvēlos koši sarkanas lūpas. Šķiet šī bilde no googles bija vislīdzīgākā man.
gabijagabija-Tavu bildi nerāda. Unique- Skaista esi un tiesam lidziga abam kopa, bet vairak tai sviftai :D Tikai nezinu vai tas bus kompliments vai ne,bet tu izskaties daudz jaunaka par saviem gadiem :D Max uz 16 :D
Kad viņa spēlēja Ugunsgrēkā, vairāki cilvēki teica,ka esmu viņai līdzīga. Pašai vispār neliekas, viņai vēl vaigu kauli tādi izteiktāki, lielāki. Riktīgi besīja, jo nepatika Ugunsgrēks un aktrise tā so so. Citi jau sāka mani kaitināt, saucot par Ievu.