Miss Joker,
1. garš stāsts kā tika apskadēts no visām pusēm, pa lētām naudām nopārdevu un nopirku jaunu. Gribēju smuku, no sērijas jauns telefons, jauna dzīve :D
2. cītīgi aprūpēju, bet kaut kā veiksmīgi nometu pret betonu un saplīsa ekrāns. Mēgināju pati nomainīt, bet neizdomājos, ka blakus esošie konektori viens ir atvelkams, bet otrs paceļams un nepareizi taisot vāļā saplēsu. Tā ir, labojot citu telefonus ļoti uzmanīgi visu skatos, bet savs taču savs, mazāk uzmanības/iedziļināšanās un gatavs! Stāv plauktā detaļām.
3. nopirku internetā un izrādījās ASV versija, kurai bija liegti latvijas operatoru 3G/4G savienojumi un baterijas gļuki. Šoreiz pievērsu uzmanību konektoriem, nomainīju bateriju, uzliku jaunu operētājsistēmu (pēc drauga, kuram tāds pats telefons un bija starā par Lollipop uzliku to, stipri nožēloju..). Tagad stāv plauktā kā rezerves telefons vai mammai dodamais, kad viņa izdomās pāriet uz gudrajiem telefoniem.
4. darbā security policy nosaka, ka telefons nedrīkst būt rooted, kur nu vēl pāršūta OS, lai saņemtu e-pastus telefonā, tāpēc vienkārši nopirku vēlvienu. Tas, ka vecajam bija Lollipop pavisam noteikti nepalīdzēja domāt par naudas taupīšanu un vai man to patiešām vajag.. :D
Sanāk precīzi 3 gadi, 4 telefoni. Skan, patiesībā, brutāli.. (s)
Paši par sevi htc man patīk, bija vairāki pirms tam un šis un vēlāk, kad cena nedaudz nokritīsies, visticamāk, pirkšu M10. Patīk Sense, patīk metāla korpuss (iepriekšējais modelis pirms šī pat ar velo braucot izkrita no rokām, pret asfaltu šķīstot noripoja vairākus metrus un ekrānam viss kārtībā), vienīgais, kamera brīdī, kad pirku, bija sliktāka, kā citām firmām un pat sliktāka kā iepriekšējam htc. Iespējams, jaunākiem/citiem modeļiem ir uzlabota.
Pavārījusies esmu, laikam, jādodas gulēt, kā nekā, rītdien darba diena..