Piekrītu Alexxa iepriekšējā lapā paustajam viedoklim.
Beigu beigās tikai iedomājos par vienu citu lietu... Ir jau forši diskutēt par to vai cilvēks varētu vai nevarētu iztikt bez gaļas utt. utjp., jo gan jau varētu, bet varbūt der arī padomāt par to, ka ne katrs vēlas no tās atteikties! Ko tad? Piespiest šos cilvēkus ar varu? Saslēgt važās un ieslodzītus kamerā visu dienu barot ar TV saturu, kurš būtu par vegānismu? Šķiet, te kādam ir pārāk grūti saprast to, ka ir cilvēki, kuri to gaļu vienkārši grib un viņiem ir pilnīgi nospļauties par to, ka viņiem par to pašu cenu var sanākt kilograms lēcu.
Esmu bijusi veģetāriete ~4 gadus, bet beigu beigās atgriezos pie vecajiem ēšanas paradumiem. Un uz doto brīdi es gribu ēst kotletes, gribu klapēt karbonādes un gribu vasarā no rīta līdz vakaram cept šašliku. Un man, goda vārds, nav ne jausmas, kāpēc atsevišķiem indivīdiem (mīļās meitenes, kuras ir vegānes un/vai veģetārietes, es to ne par jums!) tik ļoti nepielec tas, ka katram ir savi ēšanas paradumi un ka diez vai tad, ja man tiks pastāstīts par to, ka es mierīgi var pārtikt no lēcām un griķiem, es pēkšņi vairs negribēšu savu sasodīto Mc'Donalds burgeru.
Ar to arī mierīgi varētu izbeigt šo diskusiju - katrs ēd to, ko pats vēlas. Kāds cits var izteikt savas domas, bet ne mācīt citus dzīvot pēc savas gaumes un/vai ideoloģijas.