vai jūs apvainotos uz tādu rīcību ?

Reitings 82
Reģ: 21.06.2016
Gandrīz nedēļu atpakaļ ar draugu esam sarunājuši braukt uz Kolkas Ragu un vakar sarunājam,ka šodien viņš man uzrakstīs cikos mēs satiksimies.Nu ok.Bet jau no 8 rīta sēžu un gaidu SMS/zvanu/ziņu Facebook utt.bet nekā nav(e)Pāris stundas atpakaļ esmu viņam zvanījusi-viņš nomet klausuli,uzrakstīju ziņu Facebook-viņš izlasīja un neatbildēja(e)Es saprotu,ka dzīvē gadās dažādas situācijas,plāni varēja mainīties,bet nomest klausuli,ignorēt-tas ir cūciski.Ja viņš negribēja braukt vai kas ir noticis,viņš varētu man vienkārši uzrakstīt,ka šodien nevarēs un viss..Es jūtos tik stulba,ka gandrīz vesela diena ir ķakim zem astes(e)(e)vai jūs apvainotos uz tādu rīcību ?
10.07.2016 15:45 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Ziniet, kas man šķiet patiešām skumji šajā situācijā? Ka abi - gan puisis, gan meitene - uzvedas kā agrīni tīņi, lai arī, cik saprotu, abiem jau ir ap 20 gadiem.
11.07.2016 00:26 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Vīrietim ,kuram interesēs patiesi sieviete- viņš vēlēsies ar viņu pavadīt kopā laiku, pildīs solījumus.
Šeit ir puišelis,kuram viss ir vienalga- sākumā ieplāno vienu, tad uzrodas ,kas labāks un aizbrauc ar to lābāk ,kaut kur. Iespējams pat ,ka uz to pašu vietu . Vai arī draugs pasauc spēlēt basīti un izvēlas ar draugu pavadīt laiku neviss ar Tevi.
Viņam nav bail Tevi pazaudēt,ja šādi rīkojas,jo patiešām lielāka daļa sieviešu pasūtītu vīriešus ,kuri tā dara. Oki, 1x uznāca ,kaut kāds prāta aptumšojums, slikts noskaņojums, kāmītis nomira vai kas,bet ja tas atkārtojas vairākas reizes, tad tā jau kļūst par sistēmu un otra mānīšanu, uzmešanu un nerēķināšanos kā Tu jūties, ko tu par to domā, ka Tev viss noskaņojums,visa diena ir pagalam.
Kādi viņam bija tie citi plāni??
Viņa atbilde-Nu un ?

Redzi viņš pat neatvainojas, saka-piedod,tā bija ,jo...Viņam tāds augstprātīgs, vienaldzīgs -nu un atbildē! Viņš pat necenšas,kaut ko salabot, panākt attiecību plaisas samazināšanos.
11.07.2016 00:29 |

Reitings 109
Reģ: 22.12.2015
Ja godiigi, man nav ko teikt... Atceros sevi paaris gadus atpakalj :D Neesmu tagad veca tante, bet taapat paiet meenesi vai pat gadi, liidz saproti, ka dazi indiviidi pret tevi izturas kaa griidas lupatu un tu pati to pielauj un pazemo sevi, un ilgi ar taadu personu kontakteejoties tu tikai sev sabojaa nervus uz ilgu jo ilgu laiku. Un vienalga vai tas ir miljotais, draudzene, gimenes loceklis vai koleegis.. Vai nu iemaaci vinu cieniit sevi vai beedz prom :D
11.07.2016 00:43 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Jebkuru emocionālo saikni var pārgriezt, ja apzinās, ka cilvēks par tevi ņirgājās. Vismaz atvainoties varēja cieņas pēc, šeit pat tā nav. Kur nu vēl simpātijas..
11.07.2016 01:10 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Es šādu rīcību neciešu visvairāk.
Neinformēšana par savu pazušanu un kopīgu plānu ignorēšana ir zīme un jau parāda kad uz cilvēku nevar paļauties, ka viņš jebkurā brīdī var pazust un atslēgies no sakariem
Un lai pēc tam stāstītu savus 20 attaisnojumus.
11.07.2016 09:17 |

Reitings 82
Reģ: 21.06.2016
šodien no rīta izdzēsu no draugiem Facebook,tūlīt bloķēšu numuru un viss.Man viss ir līdz kaklam.Viņš neciena mani un rīkojās cūciski:'-(
11.07.2016 09:35 |

Reitings 522
Reģ: 28.11.2013
Vai man vienīgajai liekās, ka baigi velk uz trolli?
11.07.2016 10:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits