man arī ir paklājiņi visādi bijuši. ne jogai.. bet vnk vingrošanai. :D
tad es varu pateikt vienu lietu.. vecie, Padomju savienībā ražotie ir labākie .. smagnēji, stabili, un neslīd pa māju, nav jākārto.. vai arī ir jāpērk pro, dārgie, kuri tur līdz. ne visās sporta zālēs tādi ir..
Man palaimējās dabūt , jo likvidēja skolu blakus, un tad es tiuku pie dažādām lietām :D
jaunais inventārs, kuru pirka viens sporta klubs, viss juka ārā :D paklāji pretīgi utt... trenažieri pēdējie mēsli..
jogai gan jau ir savādāk.. vieglāk atrast ko prātīgu netā..
vnk der paskatīties, kur vingroja kaut vai Olimpiskais čempions Vihrovs :D kaut kādā padomju dvakas piepildītā zālē.
tas tā, viela pārdomām.. vai mūsdienās piedāvā kvalitāti.. jā, piedāvā. bet tas ir kļuvis par deficītu, un dārgu preci. tagad ražo masveidā sūdu. vai arī, ir jāzin ko pērk..
par lētuci.. loģiski, ja vajag ko apakšā likt, derēs arī tas. :D es iespējams pasūtītu biatlona paklājiņus, kurus liek guļus šaušanai.. tie ir konkrēti labi.. vai arī , ietu uz armijas veikalu ;D tūrisma un sporta veikali lv nav līmenī.. ja ko vajag tiešām labu, ir jāmeklē netā. Nav gadījies ne apavus, ne apģērbu sportam, futbolam atrast. Vinekārši tirgo sūdu.. neprofesionālam sportam. un ar 500% uzcenojumu :D