Divi gadi bez uzacīm.

Reitings 35
Reģ: 27.06.2016
Sveikas! Manai māsai ir kaut kāda novirze uz uzacu raustīšanu. Pēdējo divu gadu laikā uzacu kā normālam cilvēkam viņai nav bijušas. Es zinu, ka ir slimība, kad rauj matus un ēd tos, bet viņai ir savādāk, viņa rausta tos ar nagu knaiblēm, jo visas pincetes mēs esam izmetuši, bet redz kā pat iemācījusies ar kaut ko citu. Pati arī pēc tam raud, ka uzacu nav, bet kāpēc rausta nevar saprast, un knibina ārā tos matiņus, kurus vēl nevar izraut, bet nevar izturēt, ka viņš tur ir. Es zinu, ka pie ārsta viņa nav vērsusies, jo kauns. Vecākus un mani arī neklausa, neko izdarīt nevaram. Viņai jau 27 gadi. No mājām iziet ir problēma, jo pirms tam it jāzīmē uzacis ar zīmuli, tas viņai aizņem daudz laika. Kad taisās uz darbu, ceļās kādas 3 stundas agrāk dēļ uzacīm, visi vēl guļ, bet viņa zīmē. Pie tam viņai ir attiecības, normāla dzīve, tā vismaz izskatās no malas, tāpēc visi ir neziņā, kāpēc viņa tā dara. Kā vēl viņai var palīdzēt? Uz aizrādījumiem sāk stipri dusmoties un iet prom. Man bail, ka pēc kāda laika viņai pat nebūs vairs ko raustīt, jo nekas vairs neaugs.:-(
10.07.2016 11:04 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es uzskatu.. ja pats netiek galā, tad jāvēršas pie speciālista :)
No jūsu puses... varētu apmaksāt permanento makeup.. tad nebūs vismaz ar zīmēšanu jāmocās :)
10.07.2016 14:16 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
Ja viņai ir attiecības, tad varbūt lai viņas draugs mēģina parunāt ar viņu par šīm problēmām. Vai viņš par to nezina?
10.07.2016 14:35 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
A, kur problēma viņai izveidot permanento make up un matiņus raustīt, vaksēt, darīt ko vēlas.. kaut dedzināt?! Varbūt iesaki?
Bet es domāju, ka tā noteikti ir kaut kāda psiholoğiska vaina.
10.07.2016 16:16 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
Noteikti izklausās pēc neirozes. Ir cilvēki, kas grauž nagus, neapzināti, kad ir neiroze. Ir cilvēki, kas plēš ādas uz pirkstiem pie nagiem, kad ir neiroze. Ir tādi, kas kasās. Tavai māsai vajadzētu aiziet pie speciālista parunāties.
10.07.2016 16:46 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Nu... 2 risinājumi, manuprāt. Ir skaidrs, ka tā ir kaut kāda psihoze, nervu slimība. Man bija viena draudzene, kurai bija nopietnas problēmas ģimenē un viņa visu laiku staigāja pa psihoterapeitiem, tad lūk, viņai šī pati nervu kaite izpaudās tā, ka viņa plēsa sev seju. Pusaudža gados veidojās pumpas, viņa ņēma un plēsa līdz asinīm, reizēm skatos, viņai asinis ar strūkliņu tek pa seju. Pēc tam kompleksoja par saplēsto seju.
1) Risināt nervu problēmu, apmeklēt neirologu. Pirmajā laikā to var risināt ar nomierinošiem medikamentiem, bet nu normāliem, recepšu, nevis mistiskiem fitoterapijas bezrecepšu izstrādājumiem.
2) Permanentās uzacis. Tagad jau vairs nemaksā nekādu baigo kosmosu.
10.07.2016 17:20 |

Reitings 55
Reģ: 02.04.2016
Varbūt tas neatrisinātu problēmu, bet var ieteikt viņai uzacis uztetovēt. No rīta nebūtu stundām ilgi jāsēž pie spoguļa un tās jāzīmē. Varbūt mazinātos arī tieksme pēc raustīšanas, jo redzētu, cik skaisti izskatās.
Es esmu saskārusies ar šādām problēmām. Jaunībā grauzu nagus pat līdz asinīm, vairāku gadu garumā. Vienu dienu, runājot ar puisi, slēpu savus nagus, vakarā skatījos uz tiem - ir taču pretīgi, kaut kas jāmaina. Vairākas nedēļas turējos cik spēka, kad nagi bija nedaudz atauguši, uzkrāsoju tos. Ar to mana gadiem ilgā atkarība beidzās.
10.07.2016 18:03 |

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
NU un? Viņas izvēle, viņas gaume un skaistuma izjūta.
Man bija tāda pat draudzene, sūdzējās, ka uzacis neaug, bet kad kaut maziņš matiņš spraucās ārā, viņa to izrāva. Un viņai bija visai saprotams pamatojums - uzacis auga galīgi ne tās formas un ne tā, kā viņa uzskatīja par abu esam un skaistu. Tagad viņai ir permanentais. Jā, manuprāt - pārāk nedabīgi, kad nav savu matiņu, bet ko darīt, ja viņai tās savas uzacis bija tiešām pārāk zemu un stipri dīvainās fomas. Bet ietetovētās vismaz skaistas formas un augstāk.
10.07.2016 19:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits