Oi, kas tik nav bijis tīņu gados un arī vēlāk. :D Pēdējais tāds, kas palicis prātā - ārā ziema, bet es izvēlos no Vecrīgas iet ar kājām uz mājām Valdemāra ielā, cerot, ka aukstā laika dēļ nedaudz atžirgšu. Tolaik vēl biju zaļš gurķis Rīgā un no galvas zināju tikai to maršrutu pa kuru ikdienā pārvietojos ar 11.tramvaju. Tā nu izvēlējos sekot tramvaja sliedēm, skaidri zinādama, ka tad nenovirzīšos no kursa. Lieki piebilst, ka tā vietā, lai no Vecrīgas ejot taisni pa Valdemāra ielu es līdz savām mājām būtu tikusi ~20 minūšu laikā, es devos pa 11.tramvaja pēdām sākumā ejot pa Barona ielu, tad pie Bērnu Pasaules griežoties un dodoties uz Brīvības ielas pusi un prom pa Miera ielu. Mana pietura tolaik būtu bijusi Mēness iela, taču es, protams, tikai sekoju tramvajam, bet ārā ziema, tumšs, pašai vēl līdzi sidrs ar kuru pa ceļam iestiprināties, lai siltāk. Beigu beigās attapos pieturā Brāļa kapi, uzreiz zvanīju dzīvokļa biedrenei un kliedzu, ka sēžu pieturā, jo sliedes mani atveda uz kapiem. :D Pakaļ atbrauca abi dzīvokļa biedri, taču pašai pēc tam, klausoties stāstu par to, cik izmisušā balsī esmu klausulē kliegusi, ka esmu attapusies kapos, pašai bija gan kauns, gan smiekli nāca. :D