Viina vietaa vestu viskiju :) Viiriesi bieži vien nemiil viinus un man pašai vairaak pie sirds iet labi stiprie dzeerieni. Atkariigs, protams, no plaaniem, bet varbut ari kaut ko ēdamu paņemtu, nekaadas grandiozaas daavanas vai ko taadu gan ne, kaa nekaa visdrizaak tikai paseedeešana.
nedomāju ka vīns ir laba doma.. kaut gan.. varbūt , varbūt.. atkarīgs, kas padomā.. noteikti tad jābūt turpinājumam. saldumi.. nezinu, nezinu.. nešķiet laba doma.. kaut gan, par rafaello lielo kasti no meičas, es reiz biju starā , nereāli garšīgi! (l) noēdu visus momentā !
drīzāk es būtu starā.. tiešām par labu sieru... augļiem.. karoč.. mazliet daraba. un ideāli siera salāti + vinārs. vakarā protams būs jāver kājiņas.. bet tas pašsaprotami :-P:-P
Atkarīgs no vīrieša gaumes, bet Dzērienu (vīnu, dzirkstošo vīnu, sauso šeriju, konjaku,... galu galā sešpaku laba alus) un Našķi (kādu sieru, piem., Mančego un krekerus, ogas, glazētus donatus, marinētas ribiņas, ...). Principā, rīkojies pēc izjūtas. Tu taču pazīsti pati sevi, to vīrieti un apmēram zini, kas jums paredzēts plānā.
ir jau cilvēki, kam riebj vīns. un vispār alkohols. vsp.. . sačinī saldo... :D valrieksti.. ogas, augļi, vaniļas mērce , siers . samočī kopā pēc sirds patikas.. želantīnu.. un liec želēt.. piemočī šokolādi mazliet . :-P:-P:-P un pa virsu aveņu ievārijumu.. (l)(l)(l)(l)(l)(l) Laba priekšspēle sanāks
...siers un augļi laba ideja, drusku lielāka kēpa ar mazgāšanu un sagatavošanu pasniegšanai, bet vasarā pie auksta baltvīna vai šampja - ideāli! (l) Nevajag arī pārcensties un pusi dienas pavadīt cepjot kūkas... to vispirms vajag nopelnīt...:-D:-D:-D
visas siera kūkas, un vsp kūkas.. nedomāju ka tas sievietei piestāv= cept kūkas.. bērnam, un uz dz dienu dažreiz var.. bet ļoti reti .. kūku bums kas tagad ir, ir kulinārā degradācija. tāpat kā bija gaļas, grilla bums, steiku utt. ir daudz izsmalcinātāki ēdieni, ar specifisku garšu.. kuriem veltīt laiku un enerģiju.. bet tas tā.
visas siera kūkas, un vsp kūkas.. nedomāju ka tas sievietei piestāv= cept kūkas.. bērnam, un uz dz dienu dažreiz var.. bet ļoti reti .. kūku bums kas tagad ir, ir kulinārā degradācija. tāpat kā bija gaļas, grilla bums, steiku utt.
Man kūku (arī citu ēdienu) gatavošana ir kā sava veida relaksācija :)