Kāpēc puiši ir tādi?

Reitings 128
Reģ: 04.07.2016
Es te tā sēžu un domāju...kāpēc neesmu satikusi nevienu iejūtīgu un ar nopietniem nodomiem čali? Ikdienā saskaros ar daudziem puišiem, bet neviens nekad nav izrādījis nopietnu interesi. Vismaz neviens nav vēlējies iepazīt tuvāk manu dvēseli, vēlmes/pārdzīvojumus, pat nezinu kā lai pasaka... (t) neesmu jutusi romantiku vai maigumu, patiesu interesi. Es vēl esmu ļoti jauna, bet tomēr,redzu, ka lielai daļai apkārtējo manā vecumā ir stabilas attiecības. Gribētos domāt, ka esmu simpātiska (esmu modeļu aģentūrā), diez vai esmu tik pretīga :-/ bet neviens pat virsū neskatās, reizēm domāju, ka kaut kas ar mani nav kārtībā :-/ Vai tiešām mūsdienās puiši ir tādi? Varbūt esmu par daudz saskatījusies filmas?
07.07.2016 01:24 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Ak jā...Ir tāda lieta kā Tinder. Nesen kolēģis (manos gados) stāstīja savus ''piedzīvojumus'' tajā aplikācijā:-D
Ja visi striķi trūkst varbūt izmēģini laimi tur?
08.07.2016 16:31 |

Reitings 128
Reģ: 04.07.2016
Beidz piekasīties manam augumam. Es neparko to nemainītu. Ir ok, ja patīk īsas meitenes, ir ok, ja patīk garas, ir ok, ja patīk tievas, vidējas, apaļīgas. Bet kas NAV OK, ir pateikt, ka cilvēkam kkas jāmaina tikai tāpēc, ka tas neatbilst TAVIEM standartiem.
Paldies visiem par viedokļiem, daži no tiem bija jauki :-) Vairs šajā tēmā nekomentēšu
08.07.2016 16:38 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Ak dievs, te noteikti nav sanākušas aizvainotās. Vismaz mani nu gaaaalīgi neaizvaino tavs viedoklis par manām aprisēm un izskatu :-D
Nu un ar to arī ir jārēķinās, ka 17 gadīgajiem intereses atšķirsies no pieaugušiem vīriešiem. Ne visi ir tik pieauguši tajā vecumā, lai vēlētos nopietnas attiecības vai arī vienk tu neesi viņam tā īstā, lai iespringtu. Pat ja "muķī" ar neglītām (tavuprāt) , nenozīmē neko. Ja viņam patīk, lai dara. Vai ar tevi aizvaino, ka ar tādām jā un tevi nē? Pluss, tas ka ej modeļskolā neko nedod, ja nav tad nav.
08.07.2016 16:41 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Tas kā tu redzi sevi noteikti atšķiras no tā, ko par tevi domā apkārtējie. Tam puisim, kurš tev patīk, visticamāk tu neliecies kaut kas īpašs, attiecīgi arī tevi ignorē. Ar varu nevienam neiepatiksies, maini attieksmi.
08.07.2016 16:45 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Nu...pēc šitādas atbildes, tad nu laikam man jāsāk piekrist tām, kas teica, ka vaina tevī nevis puišos. Tā runā ''maitas'' un uz tādām, lai cik smukas būtu, parasti neskatās priekš attiecībām.
Mans ieteikums par sportošanu bija domāt sar labu domu...atvaino, bet tu esi skelets. Tajā bildē ko ieliki stipri uz anoreksiķes pusi vilka...esmu dzīvē tādas redzējis. Vienreiz bija viena skaistule pēc sejas un auguma. Bet kājas...faktiski manu roku resnumā, un man ir tievas rokas. Uzreiz atbaida.
Es nesaku, ka tev ir slikts augums, bet nu labs arī nav. Es pats esmu skinny, bet es apzinos, ka tā nav labi...bet nu salīdzinot ar ielikto bildi esmu ''muskuļains'' :-D Ja tu būtu manā tievuma pakāpē, tad priekš meitenes vel so so.
Es tev necenšos uzbraukt par tavu augumu, bet gan gribēju izskaidrot, ka vīriešiem nepatīk kauli...un smukas, viegli muskuļotas kājas tak pašai būtu labāk.
TAVIEM standartiem

Un atvaino, bet mani standarti ir tuvāk tavējiem, nekā klasiskie vīriešu! Man nepatīk lielas krūtis, dupsis!
Es tevi nepielīdzinu savam ideālam! Ja negribi padomus, tad neko!
Novēlu tev atrast tādu pašu kā tu! Vairāk neko tev neieteikšu, nokaitināji ar savu vīzdegunīgo rakstīšanas manieri!
08.07.2016 16:50 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Likteņa vēstnēsi, labāk paklusē. Autorei ir tiesības izskatīties, kā viņa vēlās. Un nejau tu esi tas, kam jāspriež, vai tas ir ok. Man arī ir tāds augums kā autorei. Varbūt pastāstīsi man arī, cik ļoti esmu kaulu kambaris?
08.07.2016 17:02 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Kuldīdziieces- Hight five! :D
Par tēmu- ja meitene patīk, tad uzmanību pievērš- ir vai nav maita, tas nav arguments, tāpat kā- bail no tādām un tādām sievietēm, tāpēc nepievērš uzmanību- muļķības! Neinteresē un viss! Ātrāk sāksi atskārst un pieņemt realitāti, ātrāk sāksi meklēt un nonāksi līdz celonim, katrā ziņā- vaina ir tevi nevis apstākļos/apkārtējos... Novēlu nonākt līdz problēmas saknei un to atrisināt! :)
08.07.2016 17:15 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Problēma ir tā ka 99% cosmo ir duras.
08.07.2016 17:20 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Un Rvis ir dzīves pieredzes gudrs vīrietis kurš dirn sieviešu forumā un vedīs visas duras pie prāta.
08.07.2016 17:27 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Man drīzāk šķiet, ka autorei kompleksi, jo tik nicinoši izsakās par meitenēm, kam dupsis un krūtis lielākas. Es pati esmu īsa auguma un smalka, lai gan par dupsi nevaru sūdzēties. :-D Zinu, ka nekad nebūšu ar pilnīgaku ķermeni, jo daba vienkārši to nav paredzējusi. Bet mīlu savu ķermeni un apzinos, ka vienmēr ir vīrieši, kuriem patīk smalkas sievietes un ir tie kam patīk pilnīgas. Galvenais mācēt sevi iznest. Tā kā autore - mācies sevi pasniegt un neieciklējies. :-D
08.07.2016 18:14 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Es šajā diskusijā redzu to, ka meitene izveidoja diskusiju par vienu tēmu, bet ļoti daudzi komentāri ir par citu tēmu - par meitenes izskatu, ko viņa nesāka apspriest.
Vispār esmu ievērojusi gan, ka daudziem puišiem šajā vecumā ļoti patīk gan maitas (jo it kā nepieejamas utt.), gan cacas, taču tai pat laikā daļai no viņiem patīk to noliegt, teikt, ka nepatīk mākslīgums utt. Tie puiši varbūt "neiebrauc" tajā, ka tai cacai garie mati, garās skropstas ir mākslīgas, ka nagi pieaudzēti, ka uzacis uztetovētas utt. un viņi domā, ka tas viss ir dabīgs? Par šo nezinu droši, bet esmu redzējusi, ka puiši spriež, cik dabiski skaista ir kāda meitene, bet patiesībā viņai ir diezgan daudz makeup, tikai tā saucamais no makeup makeup.
Pieņemu, ka arī tam pašam Vēstnesim, kurš te runā, ka cacas nepatīk, ja viņam iedotu vērtēšanai divas meitenes - vienu cacu, kurai viss neīsts, bet izskatās dabīgi, bet otru parastu, jauku meiteni, viņš izvēlētos pirmo.
Tikai ar vecumu vīrieši kļūst saprātīgāki un novērtē kaut ko citu, lai gan, protams, ne visi. :D
08.07.2016 20:03 |

Reitings 751
Ikdienā saskaros ar daudziem puišiem, bet neviens nekad nav izrādījis nopietnu interesi. Vismaz neviens nav vēlējies iepazīt tuvāk manu dvēseli, vēlmes/pārdzīvojumus, pat nezinu kā lai pasaka...

Kā jau no mana iepriekšējā komentāra var spriest, domāju, ka pie vainas ir puišu vecums, ja skaties savus vienaudžus, tad 20 gadniekiem reti kuram ir veselais saprāts galvā, nevis kur citur. Protams, ir arī sakarīgie šāda vecuma puiši, bet mazākumā.
08.07.2016 20:06 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Vispār esmu ievērojusi gan, ka daudziem puišiem šajā vecumā ļoti patīk gan maitas (jo it kā nepieejamas utt.), gan cacas, taču tai pat laikā daļai no viņiem patīk to noliegt, teikt, ka nepatīk mākslīgums utt. Tie puiši varbūt "neiebrauc" tajā, ka tai cacai garie mati, garās skropstas ir mākslīgas, ka nagi pieaudzēti, ka uzacis uztetovētas utt. un viņi domā, ka tas viss ir dabīgs?

Ja drīkst, es vēlētos oponēt. Saprotams, nevaru runāt visu sava dzimuma pārstāvju vārdā, taču man ne 14, ne 18 gadu vecumā, nedz arī tagad nepatīk "cacas". Atvainojos, bet man ar filleri pildītas lūpas, tetovētas uzacis, tāpat kā nedabisks iedegums un vairāku milimetru bieza špakteles kārta uz sejas asociējas ar vulgaritāti un lētumu.
Nesaprotu daudzus sev pazīstamos puišus, kuri, ieraugot absolūti parastu un pēc sejas pat ne pārāk pievilcīgu meiteni, bet tērptu īsos svārkos, uzreiz uzskata viņu par "seksīgu" un iekārojamu.
08.07.2016 20:14 |

Reitings 751
Protams, vienmēr ir izņēmumi. Nevar pateikt, ka kaut kas viens patīk absolūti visiem.
08.07.2016 20:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)