Es šajā diskusijā redzu to, ka meitene izveidoja diskusiju par vienu tēmu, bet ļoti daudzi komentāri ir par citu tēmu - par meitenes izskatu, ko viņa nesāka apspriest.
Vispār esmu ievērojusi gan, ka daudziem puišiem šajā vecumā ļoti patīk gan maitas (jo it kā nepieejamas utt.), gan cacas, taču tai pat laikā daļai no viņiem patīk to noliegt, teikt, ka nepatīk mākslīgums utt. Tie puiši varbūt "neiebrauc" tajā, ka tai cacai garie mati, garās skropstas ir mākslīgas, ka nagi pieaudzēti, ka uzacis uztetovētas utt. un viņi domā, ka tas viss ir dabīgs? Par šo nezinu droši, bet esmu redzējusi, ka puiši spriež, cik dabiski skaista ir kāda meitene, bet patiesībā viņai ir diezgan daudz makeup, tikai tā saucamais no makeup makeup.
Pieņemu, ka arī tam pašam Vēstnesim, kurš te runā, ka cacas nepatīk, ja viņam iedotu vērtēšanai divas meitenes - vienu cacu, kurai viss neīsts, bet izskatās dabīgi, bet otru parastu, jauku meiteni, viņš izvēlētos pirmo.
Tikai ar vecumu vīrieši kļūst saprātīgāki un novērtē kaut ko citu, lai gan, protams, ne visi. :D