sharmantaa ak es neveiksminieks:-D
Bet autorei tiešām derētu ielikt kādu paraugu uz kādiem puišiem saktās. Es kā džeks varu pateikt, ka ''smukpuisīši'' skolas laikā izvēlas par draudzenēm vairāk vai mazāk cacveidīgās + tādas, kas staigā kā, atvainojiet, maukas.
Vēlākos gados tikai saprot, ka nu kopdzīvi negribas ar tukšu čaulu veidot, bet gan ar tādu meiteni/sievieti, kas ir simpātiska gan izskatā, gan raksturā. Un, kas attiecas uz izskatu, tad tas ir gaumes jautājums...
Es nezinu kāda tieši autorei izskatās, dotais piemērs par miesasbūvi dod zināmu priekštatu...tur steidzami ieteiktu sākt nodarboties ar sportu vai ko tamlīdzīgu, jo pa tievu, diemžēl esi. Kaulus neizmainīsi, bet vismaz mazliet muskuļus gan vari dabūt klāt:-)
Es tā arī neesmu īsti sapratis cik veca autore ir, bet visticamāk 16-18 gadi...kādas tur nopietnas attiecības. Man arī klasē/kursā bija pārīši, kas mainīja partnerus kā zeķes, neredzu jēgu no tādām attiecībām. Zinu tikai vienu pārīti (ar bērnu), kas aizvien ir kopā.
Cik saprotu, tu pēc sejas esi skaista, augums varēja būt labāks, bet nu nedomāju, ka tavā vecumā tas ir šķērslis.
Varbūt tev ir kāda rakstura īpašība, kas puišus atbaida? Vnk mani izbrīna, ka neviens nepievērš uzmanību...esmu malā stāvētājs, tāpēc labi varu novērot citus. Nu retā klases/kursa meitene bija ''brīva''. Kā pat minēju pat viena, kuru dēvēšu par antiseksuālu, bija nocopējusi vienu čali.
Vispār šī ir interesanta tēma...esmu novērojis, ka daudzi, gan džeki, gan meitenes kuri pēc izskata ir pat tā teikt neglīti ir attiecībās, bet daudzas glītas/glīti vieni paši. Vai pašu izvēle vai vnk nevar atrast to nemācēšu teikt.