Man nav šādas problēmas draugu lokā.Man draugi ir diapazonā no 24-35. Un ļoti daudzi precējušies.
Brīvas zinu tikai meitenes.Puiši visi man apkārt ir aizņemti,izņēmums mans brālēns,viņam 32 gadi.Viņam ir bijušas attiecības,diemžēl ar meiteni nesaskanēja vērtību sistēma,nesen arī bija viena draudzene,neesmu vairāk viņus kopā redzējusi. Viņam arī ir diezgan raksturiņš.Viss vienkārši,jo vecāks paliec,jo grūtāk ir sarast un aprast ar kādu.
Pirms es sagājos ar savu draugu (viņam 26,man 25),es arī nemeklēju attiecības,jo biju nogurusi no šīs izmisīgās meklēšanas,sevis žēlošamas un ļāvos dzīvot kā es uzskatu par pareizu.Draugam,pirms satika mani arī bija citas intereses, darba meklējumi un sevis meklējumi. Abi esam bijuši nopietni sāpināti un tā iepriekšējā pieredze nebija no tām labākajām.Tomēr noriskējām,kopā bija interesanti un esam attiecībās.Tas gan no mums bieži prasa pieslīpēšanos un neiešanu pa gaisu. Attiecības ir darbs, domāju,ka cilvēki labprātīgi nevēlās papildus darbu.Visi vēlās brīvību un brīvu laiku.:-) Ir patiešām sirsniņā kam jāietrīcas,lai teiktu - jā,tiekamies!(l)