mana meita manas nezinasanas pec tika sapoteta DzN , pret tuberkulozi , bet tas bija manas nezinasanas un masinas nekaunibas del , jo man pateica , ka bez potes neizlaidis no DzN - mulkibas viniem tadu tiesibu nav . Pati neesmu poteta 100 gadus , man pat nav visas bernibas potes , par ko paldies manai mammai ....
Pedejas zinas , kuras liecina , ka vakcina pret dzemdes kakla vezi , loti daudzos gadijumos noved pie neauglibas , vispar mani soke .... , bet nu katram ir tiesibas darit ka velas un paldies par to , ka man ir izveles iespejas ...
Bloom, neviens tevi nevar piespiest vakcineties , ja mani kads nosauktu par glupu , es pec 10 min jau butu veselibas ministrija ar iesniegumu .... arsts nedrikst man uzspiest , max var informet par to , kas varbut , var notikt , ja es nevakcinesos , bet vins nevar man uzspiest savu gribu ....
Starpcitu pedejie petijumi ar potem pret encefalitu , rada , ka ja ercei viena attaluma ir cilveks kurs ir potets un kurs nav , vina piesuksies potetajam , jo jut , ka tur jau kads ir edis .... ;)