Mīļās meitenes... par epilāciju

Reitings 58
Reģ: 06.03.2013
Es tiešām apbrīnoju VISAS,kas epilējas :D Laikam manas pirmās domas, pirmo reizi epilējoties, pēc 5 gadu skūšanās..
Ko tik mēs nedaram skaistuma dēļ, bet nu mans galvenais jautājums... KĀ JŪS EPILĒJAT TUR LEJĀ?? :D Es tikko epilēju kājas... Sākumā likās šausmas,pēc tam jau nodomāju- aij, jādara ir un miers. Bet tās sāpes kādas varētu būt bikini zonā, taču nav salīdzināmas, vai ne? Un protams... paduses
Pastāstiet,meitenes, kādus rituālus vai iesildīšanās veicat pirms epilēšanās ?! :'-(
05.07.2016 21:14 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Bet īstenībā sāku apbrīnot jūs...baigais čakars...sarežģīti tikt dažām vietām klāt, it īpaši ceļa otrā pusē. Un pāri 2 stundām jādzen...vājprāts:-/
06.07.2016 19:03 |

Reitings 1584
Neuztraucies rokas nekad nedzīšu:-)
Par pārējām vietām vel var diskutēt, bet tikai kājas un paduses man ir izskūtas + pa retam pārbraucu pāri krūtīm, bet nu tur man maz aug.
06.07.2016 19:06 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nekad mūžā neesmu epilējusies. Nav ne jausmas, kā tas ir. Un arī negribu zināt. Vieglāk ir skūties. Turklāt, runājot par kājām, es skuju tikai kājas zem ceļgaliem. Tā kā matiņi ir smalki un gaiši, neredzu jēgu, dzīt augšstilbus. Un neizskatos nekopta :D Parunāju par to ar savu vīrieti, viņš arī nesaprot, kāpēc būtu jāskuj augšstilbi (ja ir kā man). Bet katrai ir citādāk! Citām ir ļoti rupji matiņi pat uz rokām.
06.07.2016 19:20 |

Reitings 128
Reģ: 04.07.2016
Paskatījos bildi. Tev ar kājām viss ir kārtībā ;) Mans viedoklis- neskuj pavisam gludas, tāpat arī ar epilatoru nerauj. Tev ar epilatoru būs ļoti sāpīgi, it īpaši, ja tagad esi tikko noskuvis. Ja tev ir diskomforts, kad sasvīsti, tad varbūt saīsini ar mašīnīti īsākas, būs labāk :) Un par uzacīm, esmu meitene, bet man arī biezas uzacis un aug kopā, vienkārši izraustu ar pinceti. No vaska strēmelēm man nebija pilnīgi nekādas jēgas, jo man biezi un stingri matiņi, neesmu arī profesionāle, varbūt darīju ko ne tā. Bet pie meistares negribu iet, man vieglāk pašai mājās ar pinceti. No sākuma ar pinceti būs sāpīgi, ar laiku nesāpēs vispār ;)
06.07.2016 19:48 |

Reitings 1584
Paulette tiku pie datora, tāpēc varu garāk atbildēt.
Nu es gan neteikšu, ka tik biezas, tumšas spalvas ir labi...es te pēdējā laikā speciāli paskatījos uz džeku kājām lai saprastu kādas viņiem spalvas...un retajam bija tādas kā man, lielākoties ar tumšāku ādas toni, bet man ir pats gaišākais. Uzreiz izceļas. Tagad pat, biju šokā, ka man tik baltas kājas, nemaz nav iedegušas zem biezajām spalvām:-D
Man nebūtu pretī pret tādām spalvām kā man uz rokām, smalkiem, vidēji retiem, ne pārāk gariem. Bet tādas kā man ir, man asociējas ar pērtiķiem...mamma arī visu laiku pa jokam saka, ko man tik spalvainas kājas:-/
Visiem kā cilvēkiem, man kā pērtiķim...
Bet pamatā es gribu tīras kājas dēļ komforta, jo es patiešām svīstu traki:-( Un man nepatīk tā sajūta, kad mitras spalvas no sviedriem pie kājām pielipušas. Ar padusēm tas pats, izdzenu uzreiz man patīkamāka sajūta. Jā ir sviedri, bet sajūta ir savādāka.
Tagad tāpatās var jau just, ka kājas ir vēsākas (nezinu kā noraksturot to sajūtu), nav siltumnīcas efekta.
Kas attiecas uz vien.skuvekļiem, tos gan nekad vairs neizmantošu. Visas kājas asiņainas:-/ nemāku ar viņiem skūt, jo bārdu esmu skuvis tikai ar elektrisko.
Epilators ir pasūtīts, nākamnedēļ veikalā jābūt klāt. Domāju, ka izņemšu, jo sliktākajā gadījumā noderēs priekš padusēm.
Ar kādu mašīnīti? Matu?
Šaubos vai tas ir labākais variants...+ jāpērk speciāli atkal.
Šodien atklāti sakot, ja nebūtu iesācis (tātad nevar vairs apstāties, lai nebūtu sabojāts skats), nebūtu skuvis...kādas 2.15 skuvos. Manuprāt tas ir baigi ilgi...jācer, ka ar epilatoru tā lieta ies ātrāk.
Šobrīd man kājas vietumis ir gludas, vietumis ne tik ļoti...
Es pastaigāšu kādu laiciņu, izvērtēšu kāda sajūta. Ja būs pozitīvas, tad ņemšu ar epilatoru skūšu. Ja nē, tad atstāšu lai atkal aug mežs.
Es nākamnedēļ taisos uz Drogām, bija doma arī tās vaska strēmeles pirkt...tad nepalīdz? Ar pinceti nezinu vai mācēšu + tad jāataudzē diezgan gari..vairākus gadus staigāju ar saaugušām kopā līdz izlasīju, ka tas skaitās ļoti neglīti:-D
Nu nezinu var jau mēģināt ar pinceti, tikai nezinu vai mācēšu...esmu mēģinājis ar nagiem izraut, nekas prātīgs nesanāk, nolūst.
Drogās pincetes pārdod?
Nu tā visumā ir ar mani...ir vel viena zona (bikini) kur derētu izskūt, bet nu tur cik var saprast pēc Rvis teiktā jāpērk speciāls ķermeņa (matu?) aparāts/trimeris. Tas man uz nākotni padomā, jo tā vieta svīst vel trakāk par kājām, bet ar parastiem skuvekļiem sagriežos:-/
Bet paldies par padomiem!:-)
06.07.2016 22:30 |

Reitings 128
Es nezinu, es no tāda tipa vīriešu aparātiem neko īpaši nesaprotu :D bet man šķiet, jā, ka tas varētu būt ķermeņa matu trimmeris. Man liekas, ka kaut kas tāds varētu būt visērtāk un nesāpīgāk. Ar to tu varētu aplīdzināt gan bikini, gan varbūt arī kājas. Tādas vietas skūt vai kaut ko epilēt čalim man liekas baigi traki.
Nē nu tu protams vari pamēģināt tās vaska strēmeles, bet man, personīgi, nelīdzēja. Manuprāt, ar pinceti ir visvienkāršāk. Vaksēšana šķiet ķēpīga (turklāt to ieteiktu pie profesionāļa). Paskaties šos video 1) https://youtu.be/k2WhluJKICA varbūt neaizraujies ar to formas veidošanu, bet gan izrausti tikai uz deguna, lai neaug kopā. 2) https://youtu.be/cs3Gcmp0nqI
Jā, drogās ir pincete. Nepērc pašu lētāko.
06.07.2016 23:34 |

Reitings 1584
Nu to matu trimeri es man ir domāts nākotnē pirkt, priekš bikini zonas, bet nu tur man personiski ir bailes..vienreiz tur sagriezos...kopš tā laika neesmu tur skāries klāt. Bailes...
Kad nopirkšu, tad varbūt pamēģināšu ar kājām. Bet nu redzēs. Tas man ir plānots tālākā nākotnē, nav šobrīd tik lielas drosmes.
Kā minēju, tagad pastaigāšu kādas divas nedēļas un pastestēšu, bet jau tagad man liekas ka kājām labāka sajūta. Ir bailes no tā epilatora, sabaidījāt, ka baigi sāpīgi, bet nu vajag izmēģināt. Bet nu kā minēju tad priekš padusēm manuprāt epilators ir krietni labāks par matu trimeri/bārdas.
Pēc brītiņa paskatīšos tos video, tagad futbolu skatos.
06.07.2016 23:45 |

Reitings 1584
Noskatījos tos video...manā gadījumā man tur ir krietni vairāk darba. Nezinu kā aprakstīt, bet man uzacis ir ''brangi'' padevušās, tajos video visiem normālas, nezinu kas šiem tur nepatīk, ko vel tur ņem nost. Man ir lielas, platas + sānos ( ne pa vidu) spurojas riktīgi uz augšu. Nav klasiskā, ieapaļā forma. Es pats ar pinceti uzdrošinos tikai virs deguna, starp uzacīm izraustīt, lai neaug kopā.
Pārējo, ko tur rāda es baidos pats darīt, jo, kā es teicu manā gadījumā man tur ir krietni lielāks darbs nekā tajos video...
Bet paldies! Izmantošu pinceti, lai pa vidu likvidētu. Tikai es nesapratu...tur vajag plakano vai ar šaurajiem galiem? Vai tas ir vienalga?
07.07.2016 00:14 |

Reitings 128
Tas pirmais vecis jau iepriekš ir ieguldījis lielu darbu, šeit tikai pielaboja. Iustratīva nozīme, pastāstīja par veidiem un ko un kā darīt. Man liekas, ka pa lielam vienalga kāda pincete, paskaties kāda tev liekas ērtāka
07.07.2016 00:24 |

Reitings 1584
Skaidrs, tad ņemšu ar smailo galu, manuprāt ar tādu ērtāk. Bet nu tikai pašu viduci izraustīšu, pārējam neķeršos klāt, vel ne tā izraustīšu, būšu robains.
Paldies!
07.07.2016 00:29 |

Reitings 121
Reģ: 06.09.2015
Biju ierakstījusies beztēmā, bet atbildi nesaņēmu, tāpēc nolēmu savu jautājumu pajautāt atbilstošā tēmā. :-/
Nonācu pie secinājuma, ka vēlos iegādāties epilatoru. Palasīju vecās diskusijas, bet skaidrībā netiku. Dāmas, varbūt varat ieteikt kaut ko sakarīgu, bet ne no dārgā gala?
Gribu izmēģināt, bet nezinu, kā man veiksies, tāpēc negribu daudz naudu šim priekam izniekot. Ja patiks un derēs, domāšu par ko labāku.;-)
07.07.2016 10:21 |

Reitings 58
Reģ: 06.03.2013
Liels paldies visām par ieteikumiem un viedokļiem (l)(l) :)
07.07.2016 11:06 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
Epilēju kājas un paduses. Kājas ir pilnīgs miriņš. Bet kādreiz paduses sanāk tīrās šausmas, bet sakožu zobus un kas jādara, jādara. Bikini es izlīdzos ar vaska strēmelītēm. Epilatoru tur nelaižu klāt.
07.07.2016 11:20 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
ko es tiešām varu ieteikt - to darīt pēc dušas, bet uz pilnīgi sausas ādas.
07.07.2016 11:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits