Palīgā - tārpi ziedkāpostos!

Reitings 456
Reģ: 16.01.2016
Parasti ēdienu manā ģimenē gatavo mamma, taču dažas dienas atpakaļ es pati vēlējos pagatavot iecienītos ceptos ziedkāpostus. Kāda laime, ka pirms uzslēgt uguni es sagrieztos gabaliņus liku ūdenī. Tur peldēja mazs, zaļš tārps!!! Kuru mazgājot un griežot kāpostgalviņas es nebiju pamanījusi. Man sākās paranoja - ja rūpīgi mazgājot nepamanīju vienu, tad jābūt vairākiem. Galu galā es izķeksēju vairāk par 10 tārpiem, domāju jau viss. Taču gatavojot un maisot - vēl ķeksēju dažus. :'-(:'-(:'-(

Man kaut kāds neriktīgs dārzenis pagadījās, vai tārpi ziedkāpostos ir normāli? Ko darīt, lai izvairīties no tiem gatavajā ēdienā?

Tagad nezinu, vai jebkad spēšu ēst mammas vai cita cilvēka pagatavotos ziedkāpostus.....

02.07.2016 23:09 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Nujā, labāk jau bezjēgā sagrūstā ķīmija, kā izlasīt bojātos dārzeņus :-D Nezinu, esmu uzaugusi vidē ar super dabīgu pārtiku, kur tiešām, maza būdama, visu pārbaudījām - sākot no dillēm, beidzot ar puķkāpostiem. Protams, tagad arī vecāku m[ajās apstrādā, lai nebūtu 50% pārtikas jāizmet, bet tāpat ir jāpārbauda - lai nebūu pilnīgi nekas tur, nezinu, kāda ķīmijas tabula jāgāž virsū. Tāda, ko labāk būtu neēst :-D
03.07.2016 01:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits