Must have manā skapī ir melns krekls, džinsi ar augsto jostasvietu, melni legingi, viens divi kardigani (priekš steidzīgām vai "es piecēlos piecas min pirms iziešanas" dienām), kā arī aukstākam laikam džemperi (man ir gan dienām, kad gribu būt skaista un daiļa, gan arī "es piecēlos piecas min pirms iziešanas" dienām). Un, runājot par krāsām, tad izteikti dominē melnā krāsa, kas priekš manis der jebkuram mirklim, jebkuram plānam. (l)
Pirms diviem gadiem manā garderobē ļoti atspoguļojās tieši grunge stils, bet tad notika lūzuma punkts, kad gribēju kaut ko nedaudz sievišķīgāku. Ik pa laikam it kā pieķēros skapja tīrīšanai līdz vienā burvīgā sestdienas rītā sabāzu bez žēlastības maisā tās drēbes, kuras man jau bija apnikušas, kuras nebiju nēsājusi vairāk par 2x (nosolījumi gan jau kaut kad uzvilkšu uz mani nekad neiedarbojas), kā arī tās, kuras jau bija vecas. Kā arī tajā rītā izmetu visu apakšveļu, kura jau bija pārmazgāta, novalkāta, un skapis pēkšņi bija tik tukšs un es tik laimīga. :-D Tagad gan, esot veikalos, cenšos pārdomāt, ar ko, kur šo konkrēto apģērbu nēsāšu un vai maz to gribu nēsāt. Trenēju ķērienu uz džinsiem, jo vēl tagad dažreiz šķiet, ka kaut kas tomēr izskatās nesmuki, kā arī mācos atrast savus svārkus, jo iepriekš nēsāju tikai kleitas. :-) (un tomēr nekur nav zudusi vēlme papildināt garderobi ar metāla/ rokmūzikas grupu krekliem :-D(l))
Kā atrast iedvesmu? Man paveicās ar to, ka vienmēr apkārt ir vismaz viens skaists cilvēks, no kura izmisuma brīžos ķeru piemēru. Kā arī tā saslimšana ar melno krāsu radās, jo tētis bieži uzsvēra, ka tieši melnā krāsa ir manējā. Galvenais ir mērīt, skatīties apkārt, bet pats galvenais, lai tu tajā apģērbā jūties visskaistākā, visburvīgākā utt. (l)