Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Lielais SOS

 
Reitings 375
Reģ: 13.06.2016
Sveikas! Vēlos iedvesmoties, tāpēc šī tēma. Tātad kāds ir jūsu ģērbšanās stils, mīļākie veikali? Varbūt iepērkaties internetā? Bez kurām lietām jūs nebūtu jūs?
Kā pareizi mācēt sakombinēt abģērbus?
Kas piestāv blondīnēm(vairāk uz pelēku)?
Kur jūs rodat savas idejas kā ģērbties?
Man piemēram ir 2 skapji, bet reāli nav ko vilkt. Nekas pie nekā nepiestāv, kad uzvelku. Žēl mest ārā, un nemaz nemāku nopirkt ko lietderīgu. Kādi ir jūsu knifiņi?
Es nezinu, vēlos sāk sevi savest kārtībā, laikam. Laikam jāuztaisa vēl cita tēma par matiem , nagiem un seju :D
28.06.2016 21:08 |
 
Reitings 27
Reģ: 24.03.2014
vari aiziet pie stilista tas paliidzee tev atveert savu personiibu
28.06.2016 21:13 |
 
Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Man ir tāds sievišķīgs stils - blūzes, džemperīši, žaketes, kleitas. Kaut gan pēdējo mēnesi staigāju džinsās un augšiņās.
Sāc ar to, ka sašķiro drēbes, visas vecās, novazātās un tās, kas perfekti neder, met ārā. Un no atlikušajām sataisi komplektus, apskaties, ko vajag piepirkt klāt, varbūt kādu klasisku blūzi vai topiņus.
Mans must have ir melns tops, džinsi, melni legingi, melna kleita un kāda blūze. Tālāk jau skatos ko un pie kā pievilkt. Izveido basic lietu sarakstu un tad "audzē" to.
28.06.2016 21:19 |
 
Reitings 516
Reģ: 25.06.2016
Must have manā skapī ir melns krekls, džinsi ar augsto jostasvietu, melni legingi, viens divi kardigani (priekš steidzīgām vai "es piecēlos piecas min pirms iziešanas" dienām), kā arī aukstākam laikam džemperi (man ir gan dienām, kad gribu būt skaista un daiļa, gan arī "es piecēlos piecas min pirms iziešanas" dienām). Un, runājot par krāsām, tad izteikti dominē melnā krāsa, kas priekš manis der jebkuram mirklim, jebkuram plānam. (l)

Pirms diviem gadiem manā garderobē ļoti atspoguļojās tieši grunge stils, bet tad notika lūzuma punkts, kad gribēju kaut ko nedaudz sievišķīgāku. Ik pa laikam it kā pieķēros skapja tīrīšanai līdz vienā burvīgā sestdienas rītā sabāzu bez žēlastības maisā tās drēbes, kuras man jau bija apnikušas, kuras nebiju nēsājusi vairāk par 2x (nosolījumi gan jau kaut kad uzvilkšu uz mani nekad neiedarbojas), kā arī tās, kuras jau bija vecas. Kā arī tajā rītā izmetu visu apakšveļu, kura jau bija pārmazgāta, novalkāta, un skapis pēkšņi bija tik tukšs un es tik laimīga. :-D Tagad gan, esot veikalos, cenšos pārdomāt, ar ko, kur šo konkrēto apģērbu nēsāšu un vai maz to gribu nēsāt. Trenēju ķērienu uz džinsiem, jo vēl tagad dažreiz šķiet, ka kaut kas tomēr izskatās nesmuki, kā arī mācos atrast savus svārkus, jo iepriekš nēsāju tikai kleitas. :-) (un tomēr nekur nav zudusi vēlme papildināt garderobi ar metāla/ rokmūzikas grupu krekliem :-D(l))
Kā atrast iedvesmu? Man paveicās ar to, ka vienmēr apkārt ir vismaz viens skaists cilvēks, no kura izmisuma brīžos ķeru piemēru. Kā arī tā saslimšana ar melno krāsu radās, jo tētis bieži uzsvēra, ka tieši melnā krāsa ir manējā. Galvenais ir mērīt, skatīties apkārt, bet pats galvenais, lai tu tajā apģērbā jūties visskaistākā, visburvīgākā utt. (l)
28.06.2016 21:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits