Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

viesnicu numurinu tiiriishana

Reitings 73
Reģ: 02.05.2016
svaikas, atvainojos, bet datoram nav garumziimju.
peec paaris dienaam jaasaak straadaat 4 zvaigznu viesniicaa klaat un tiiriit nummurinus. divas nedeelas paarbaudes laiks. teica, ka jaavar saklaat 14 - 15 nummurini dienaa. (nummurini bez virtuves iekaartaam, ar vannas istabaam). pieredze nav shajaa jomaa, tapeec nesaprotu, 15 nummurini 8 stundu darba dienaa skaitaas daudz? varbuut kaadai ir shaada pieredze un vai raujaties melnaas miesaas lai paspeetu vai tomeer nav tik traki?
28.06.2016 20:22 |

Reitings 27
Reģ: 24.03.2014
cik tev gadu?
28.06.2016 20:30 |

Reitings 590
Reģ: 25.10.2013
Sen, sen atpakal esmu darijusi sadu darbu. Cik atceros, tad viens numurins aiznem videji 30 minutes (varbut mazak, atkariba cik liels bardaks). Man personigi visvairak laika aiznema gultas klasana. :-D Jaa, 15 numurini 8 stundas ir ok. Cik atceros darbs bija tiesam gruts, vismaz man ta likas.
28.06.2016 20:48 |

Reitings 1325
Reģ: 10.08.2015
Atkarīgs no tā, cik ātri strādāsi. Pašā sākumā būs diezgan grūti paspēt, it sevišķi, ja mēģināsi tīrīt visu pareizi pēc prasībām/standartiem. Vienam numuriņam tiek dots laiks 20-25min. Man tāds darbs likās vergu būšana - dienas beigās gribējās tikai mājās un gulēt, bet kilogrami skaisti kusa nost.
Parasti istabenēm tomēr ir kaut kādi knifi, kā nošmaukt kaut ko tīrīšanas procesā, lai iekļautos laikā. Nu kaut vai neizsūkt paklāju, ja sūkts kādā no ieprekšējām reizēm un viesis bijis tīrīgs. Protams, ka tā nedrīkst darīt.
28.06.2016 20:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits