Sveikas meitenes, lieta tāda kad es strādāju patversmē un pēdējā maiņā (jo man šī nedēļa skaitās brīva) ievēroju kad viens no kaķēniem ir slimiņš.Runāju ar vadību vai nevaru paņemt mājās lai vismaz varu viņu aprupēt un mēģināt dod ēst ,man kā teica kad jau 2 dienas neēda vispār viņš.Kā jau maza pilsēta un līdzekļi viņiem ir ierobežoti vadība jau bija viņu kā norakstijusi,bet par laimi man atļauja tika dota.Vedu pie vetārsta pa savu naudu ,2 dienas potēja un lika pie sistēmas ,viņi man vel atlaidi deva jo zin kad tas ir patversmes kaķēns un kad pati maksāju par viņu , ar šļirces palīdzību dodu kaut ko ēst un dzert (starpcitu viņam ir mēnesītis) tagad sākas svētki un man potes deva uz mājam.Itkā ar visu būtu skaidrs,bet šodien viņš sāk vemt ārā dzeltenu šķidrumu kaut no rīta iedevu ūdentiņu lai sāk kunģīts strādāt un pēc tam dodu kaķu pienu vai mēģinu konservu iedod ,tagad mazais aizgāja čučēt.Domāju varbūt kādai ir pieredze tik maza kaķēna barošanā?? Un no kā varētu viņš vemt dzeltenu šidrumu? un viņam arī ir ļoti dzeltens urīns. (varbūt tas ir no barības ,jo vakar vetārsti iedeva jaunu barību izmēģināt ,jo royal canin konsevu devu un viņš vēma ārā ,bet šito klīnikā nevēma.Diezvai varēšu sazvanīt ārstus tagad ,tādēļ domāju varbūt kāda zin ko var iedod tādu lai nevem ārā vinš.Zinu kad cerības maza ir kad izķepurosies ,bet vismaz būšu kautko mēģinājusi(t)