Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bezmaksas grupu treniņi Rīgas centrā.

Reitings 69
Reģ: 16.06.2016
Paldies visiem, kas izrādījuši interesi! Ceru, ka padomi, ko sniedzu, tiks ieviesti praksē un nesīs pozitīvu rezultātu! Turpiniet jautāt, biedri!
Lūdzams atsaukties komentāros vai rakstīt vēstulē tos cilvēkus, kas vēlas piedalīties grupu treniņos Rīgas centrā (šobrīd Vērmanes dārzs vai Ziedoņdārzs/Grīziņkalns ir reālākie varianti)
Norādiet laikus, kādos jums būtu visērtāk trenēties. Plānoju aizvadīt pirmo nodarbību, sākot ar nākamo nedēļu!
P.S. Atkārtošos, ka par treniņiem vienīgā atlīdzība, ko prasīšu, būs kritikas izteikšana par manu darbu. Esmu šeit, lai pilnveidotu savas prasmes, un, ja to darot, varu kādam palīdzēt uzlabot dzīves kvalitāti un pašsajūtu, tas ir lieliski!

Nezinātājiem - piedāvaju bezmaksas konsultācijas par sportu/uzturu savā facebook lapā - https://www.facebook.com/Athletic-fitness-1791759717719374/

Treniņos koncentrēšos uz aerobo izturību, spēka attīstīšanu, mēģinot arī visu šo pasākumu padarīt interesantāku ar spēļu elementiem:)
22.06.2016 15:00 |

Reitings 69
Reģ: 16.06.2016
Paldies!
Pāris cilvēki ir izrādījuši interesi trenēties grupu treniņos Rīgas centrā.
Es, protams, uzskatu - jo vairāk, jo labāk!!!
Palūgšu vēlreiz - nekautrējieties pieteiktie, ja dzīvojat Rīgā, vēlaties pasportot un iemācīties jaunas zināšanas par veselīgu dzīvesveidu.

Raksti man vēstuli par tev ērtākajiem treniņlaikiem - iespējams, beigās izveidosies tāda kā cosmo foruma treniņgrupa :-)
27.06.2016 12:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits