Ar draugu esam kopā trīs gadus un varam strīdēties par visu. Mēs esam ļooooti atšķirīgi, bet par to arī paši bieži smejamies. Esmu pie tā pieradusi, brīžiem pat šķiet, kā tas var būt, ka citi nestrīdās. Protams, katram ir pilnīgi unikālas attiecības, to es apzinos.
Kā piemērus varu minēt, strīdamies par ēdienu, par apģērbu, par mūsu kaķa audzināšanu, par gulēšanas ilgumu, par pārāk zobgalīgām piezīmēm. Strīdi mūsu starpā nav ļauni, bet varam reizēm visai pamatīgi aizsvilties. Abi varam ātri uzvilkties, bet arī ātri salabt, un pārsvarā vienmēr nonākt pie kompromisa. Un interesanti ir tas, ka mēs viens otru esam iepazinuši tik labi, ka zinām to "stīgu" aiz kuras ir jāprauj, lai atkal būtu grandiozs strīds, bet abiem bieži vien niez pirksti, lai to izdarītu.
Es neticu, ka mēs mācētu citādāk sadzīvot un mēs nekad neesam pārkāpuši robežas strīdu laikā. Man patīk tas, ka viņam ir savs viedoklis. Priecājos, ka mans draugs nav noslēgts un man ir jāzīlē tas, ko viņš domā. Un ar visu to, mēs ikdienā esam ļoti pozitīvi un dzīvespriecīgi!