Lai būtu, esmu pēc tavām domām homofobs, bet tādi ir vairums tad. Un lielākā daļa ir krietni stingrāki savos uzskatos tajā tēmā. Man vienkārši viņi nesimpatizē, tas viss, bet ja tu gribi mani pataisīt par sazin kādu necilvēcisku radījumu, tad lūdzu, man nav žēl, tikai tādā veidā tu parādi savu aprobežotību!
Cilvēku es nevērtēju ne pēc izskata, dzimuma, reliģijas, tautības, rases, seksuālās orientācijas, izglītības un tā tālāk, bet gan pēc tā kāds cilvēks ir pēc dabas un uzskatiem. Un ja kāds grib publiski pateikt, ka viņam ir savādāka seksuālā orientācija, tad sry to es nesapratīšu. Zini kāpēc? Tāpēc, ka ar to nav jālepojas! Tev nepatīk vīrieši/sievietes? Lūdzu, tā ir tava privātā lieta, kas tev nav jāklārē pa visu pasauli. Piemēram es tak neeju un visiem neklārēju, nelepojos, ka neesmu pēc izskata vīrišķīgs! Lai gan no dzīvnieku pasaules pārnesot gan geji/lesbietes, gan es esam vienā katlā...es jo neesmu alfa, bet viņi jo savu tieksmju dēļ nav spējīgi turpināt savu līniju. Dzīvnieku pasaulē ir noteikums: Izdzīvo stiprākais!
To, ka tu mani uzskati par homofobu esam noskaidrojuši, cerams vairāk nevietā neminēsi!