Cilvēks - viens no ļaunākajiem dzīvniekiem uz zemes, jo spēj apzināties savu cietsirdību, bet vienalga dara.
Zinājāt, ka uz Zemes dzīvo dzīvība ar lielākām smadzenēm par cilvēka? Delfīni. Un viņiem nepastāv ļaunums, tikai mīlestība. Un vel, viņiem ir sava valoda, sazinās savā starpā. Un kā esmu lasījis viņi spēj atpazīt, ja sieviete gaida bērnu.
Kāpēc minu delfīnus? Tāpēc, ka cilvēks ir iedomājies sevi par gudrāko, bet tā nav!
Jā, man nepatīk, ka viņi viens aiz otra publisko savu seksuālo orientāciju. Kāpēc viņiem tā jādara? Tādā veidā viņi popularizē tādu dzīvesveidu. Un tas man nav pieņemams.
Lūdzu, kas viņiem liedz savā starpā atklāties? Ir klubi un internets, laipni lūdzu, bet lūdzams nereklamējiet savus uzskatus, savu orientāciju. Atvainojiet, ja kādu aizskāru, bet es tā no vairākuma esmu šajos jautājumos diezgan solidārs.
Un kāds sakars ar PSRS? Es tak neesmu dzīvojis tajā laikā (ok, teorētiski vienu mēnesi). Vnk cilvēkiem tas nepatīk, jo tā ir novirze no cilvēka dzīvnieciskajiem instinktiem.
Un jauniešiem tāpat nesimpatizē geji/lezbietes, ne tikai vecāka gadagājuma cilvēkiem. Saku to no pieredzes, profenē vienreiz gāja runa par šo tēmu, manā kursā. Nezin kāpēc mani bija noturējuši par geju:-D Un kā zināms vārds ''zilais'' tiek lietots kā lamuvārds, un to lieto jaunieši.
Sakiet godīgi, es te kādu personiski aizskāru?