Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sinepju maska matiem

Reitings 523
Reģ: 22.02.2016
Esat mēģinājušas sinepju masku? Tiešaam to liekot uz galvas aadas mati izaugs aatraak??
:D saskatiijos YouTube video un meitenes jau tur staasta, ka efekts buus iespaidigs, protams, tam ka mati meeneša laikaa izaugs par 10cm garaaki es neticu, bet vai vairaak par videejo statistiku varbuut (?) kaada jums pieredze??
Gribeeju likt siipolu sulas, bet parunaaju ar pazinjaam, siis staasta, ka mati vairaakas nedeeļas smirdees, ka nevareeja notureet, jo galvas aada 'deg' tik speecigi, ka vienigais par ko speesi domaat ir, kaa aatraak nomazgaat to visu nost
17.06.2016 17:04 |

Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Sinepes arī tak smirdēs!
Esmu dzirdējusi labas atsauksmes par dzintara matu augšanas produktu, kas arī nesmaržo baigi jauki,bet palīdzot. Paziņa nogrieza dredus,bet āri tika atpakaļ pie normāliem matiem.
17.06.2016 17:17 |

Reitings 523
Azalea, man bija tas no dzintara, smaržo peec nedaudz asa garšvielu maisiijuma -tur jau ari ir rakstits, ka ir ķiploki, pipari u.tml. Sastaavdaļas iekšaa, izmazgaat man bija pagruuti, bet sanaaca un nebija nedeelju jaastaigaa ar to smarzhu, tomeer tad, kad es to lietoju, nezinaaju, ka jaaliek dušas cepuriitei pa virsu veel dvielis vai adiita cepure, lai turaas tas siltums, taadeelj efekts bija minimaals.
17.06.2016 17:24 |

Reitings 523
Nopirku jau tos sinepju pulveriišus, ari paareejie vajadzigie produkti maajaas ir - gribeeju dzirdeet kadas atsauksmes ;)
17.06.2016 17:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)