Problēmas ar vecākiem

Reitings 228
Reģ: 08.04.2016
Sveiki! Vēlos mazliet "pačīkstēt" par problēmu ar drauga vecākiem.
Ar draugu esam kopā gandrīz gadu. Takā sākumā mums bija attāluma attiecības un tas bija diez gan grūti, kas ir pašsaprotami. Nonācām pie lēmuma, ka abiem būs labāk, ja es pārvākšos dzīvot pie viņa. Takā šeit viņš bija viens, tad izdevīgi viņam bija dzīvot kopā ar vecākiem. Bet es uz šejieni pārcēlos ar norunu, kad sākšu strādāt, tad meklēsim atsevišķu mājokli. Esmu šeit 3 nedēļas, darba man vēl nav, bet drīz būs. Dzīves vieta atrasta, bet dzīvot tur varēs tikai pēc drauga atvaļinājuma. Tas ir pēc mēneša. Viss tā pa lielam ir labi. Drauga vecāki mūs atbalstīja, paši vairākas reizes uzsvēra, ka mums abiem būs te labāk. Bet kā es te sāku dzīvot, vecāki mani ienīst! Labi, ar patēvu draugam bija nesaprašanās par darba lietām. Es vēl centos saprast, ka tas ietekmē arī par mani viedokli, jo kopš es te esmu, patēvs ar mani nav runājis vispār. Ne vārda. Māte vēl sākumā bija laipna. Es māju kārtoju katru dienu, visu uzturu pie tīrības. Cenšos cik man spēka.
Bet tad attieksme vispār mainījās. Draugam māte sāka pārmest, ka pēc atvaļinājuma viņš paliks Latvijā manis dēļ. Bet pārmet tā it kā tas būtu jau norunāts, lai gan man ar draugu par to vsp nav bijusi runa. Tad vēlāk jau sāka tikt skaitīta drauga nauda. Kur tā tiek iztērēta, lai gan nauda tiek krāta un pirkts tiek svarīgākais. Vēlāk jau māte izdomāja, ka es tik parazitēju uz drauga naudas. Lai gan man nauda ir pašai. Es neesmu ne centa ņēmusi no drauga. Ieraudzīja, ka esmu pasūtījusi naga vīlītes ebayā pa pāris centiem (pa manu naudu) un uz vārda dienu man draugs uzdāvināja apavus. Līdz ar to es te esmot drauga naudas dēļ. Pats smieklīgākais, ka viņa domā, ka laikā, kad ejam ar draugu uz zāli, mēs patiesībā ejam uz pilsētu vakariņot "maķītī" , lai gan es tur neēdu un neesmu tur bijusi vispār. Tā domā tikai tādēļ, ka es mājās mazs ēdu, jo neesmu pieradusi vēl pie ārzemju pārtikas. Es nesaprotu kur tik daudz lietu var izdomāt lieku. Un neklausās vispār taisnību. Tad vēl sanāk bieži aiziet uz lielveikalu pakaļ draugam pārtikai uz darbu. Tur viņš man naudu tērējot, lai gan es neko tur sev nepērku. Es izmisumā krītu kur tik daudz var izdomāt pati no sevis. Draugs mierina mani un saka, ka māte nevar pieņemt, ka viņš jau ir gana liels un ir draudzene. Viņa pat ir pateikusi, ka jāmācās/jāstrādā tāds darbs, lai vēlāk varētu uzturēt viņus visus kopā. Es nezinu.. esmu izmisusi. It kā tikai mēnesis ir jāiztur šis murgs. Bet tiek izdarīts liels spiediens un draugs tiek izprovicēts, ka labāk ir bez manis.
Ko jūs iesāktu manā vietā?(t)
16.06.2016 15:59 |

Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
Zinot sevi, es tādā situācijā (nu labi es nekad neievāktos pie drauga vecākiem), es neizturētu, jo skatoties tagad, mēnesis šķiet vēl ilgi, lai gan zinu ka tā patiesībā nav. Es par pēdējo naudu nopirktu biļeti uz rīgu. padzīvotu to mēnesi latvijā pie vecākiem, un kad sāktos darbs, tad lidotu atpakaļ :D
16.06.2016 22:16 |

Reitings 1325
Reģ: 10.08.2015
Un kamēr meitene Rīgā nosit laiku līdz jaunajam darbam, māte turpina īpaši intensīvi borēt dēla smadzenes. Nu nē! Nevar dot mātei tādu izdevību, un par sevi jāpastāv.
17.06.2016 00:14 |

Reitings 228
Bullet viņi sākumā bija par. Paši mani iedrošināja te palikt.
17.06.2016 12:56 |

Reitings 228
Mereda jā, es ar domāju, ka aizbraucot uz Latviju, viņa centīsies kaut kādā veidā ietekmēt draugu. Jo katru dienu tiek izmestas liekas piezīmes.
17.06.2016 12:58 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Bet kas pēkšņi tik strauji mainījās? Bet saka jau, ka divas saimnieces virtuvē nevar...
17.06.2016 12:58 |

Reitings 228
Apple_pie godīgi sakot es pat nezinu. Viņa pat negatīvi izturas pret to, ka manis dēļ gandrīz vai draugs pārvāksies. Nu jā, taisnība ir gan, ka manis dēļ. Bet ne jau visu dzīvi draugs taisījās dzīvot zem viņas jumta, tas jau notiktu tāpat
17.06.2016 13:08 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Jā, varbūt grūti pieņemt, ka dēls izaudzis.
17.06.2016 13:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits