Kā pamosties?

Reitings 35
Reģ: 05.04.2015
Tieši tāds arī jautājums - kā pamosties no rīta? Esmu izteikta pūce, tādēļ loģiski, ka labāk vēlu iet gulēt un vēlu celties. Bet kā tomēr piecelties normālā laikā? 7.00, 8.00? Tad, kad nozvana visi modinātāji?
Esmu mēģinājusi gan ar laicīgu gulēt iešanu kaut ko panākt, gan modinātājiem - daudz, dažādos laikos, dažādiem skaļumiem, dažādiem signāliem -, gan ūdeni pie gultas, ko iedzert. Nekā. Es gluži vienkārši nepamostos tik tālu, lai nonāktu līdz normālai apziņai. Guļot izslēdzu modinātājus vai pat nepamostos :-D
Kādreiz strādāja, ja modinātāja signāls bija tāds pats, kā mans zvana signāls, tagad gan vairs ne. Jāmeklē citi varianti :-D
15.06.2016 00:26 |

10 gadi
Reitings 159
Reģ: 08.06.2014
Vidusskolas laikā man ļoti palīdzēja iešana gulēt un celšanās vienā noteiktā laikā. Tā kā pēc dabas esmu izteikta pūce, tad varu no visas sirds apgalvot, ka tas strādā. Tajā laikā gāju gulēt 23:30, bet cēlos 6:30. Sākumā, protams, bija grūti, vakarā nevarēju tik ātri aiziet gulēt, bet no rītiem jutos miegaina. Bet pēc kādas nedēļas piefiksēju, ka no rītiem vairs neesmu tik nogurusi, neizgulējusies un ka enerģija ir krietni vairāk.
15.06.2016 14:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits