Sveikas! :-)
Kurai no mums gan nepatīk skūpstīties! :-) Pastāstiet par to, kādi skūpsti jums patīk - kautrīgi, kaislīgi, negaidīti? Kāds bija jūsu pirmais skūpsts, cik gados? Varbūt ir kāds skūpsts, kas ilgi paliks atmiņā? Kāds ir bijis pats neveiklākais skūpsts vai skūpsts, kuru labprāt aizmirstu?
Dalāmies ieteikumos, kā pārsteigt mīļoto vai kā neizgāzties pirmajā skūpstā ar jauno partneri! :-)
Man atmiņā palicis pavisam vienkāršs un parasts skūpsts ar vidusskolas simpātiju. Nedaudz kautrīgs, taču emociju pilns, kad bija vakars un abi sēdējām autobusa pieturā. Nebijām pilngadīgi, tāpēc, garām braucošā policijas mašīna apstājās un pajautāja, ko mēs tur darām. Teicām, ka gaidām vecākus. Tas bija diezgan satraucoši, taču jauks pasākums. :-D
Neveiklākais skūpsts bija ar internetā iepazītu puisi, kādu laiku sarakstījāmies un sarunājām satikties. Arī tad vēl nebiju pilngadīga. Sēdējām, kaut ko nopietni runāju un te pēkšņi - bams! :-D Viņš gribēja mani negaidīti noskūpstīt, taču es tajā brīdī smaidīju, griezu galvu pret viņu, viņa deguns nokrakšķēja pret manu vaigu un dikti sasitāmies ar zobiem. :-D Uz atvadām iedevu viņam parastu buču, bet arī tā bija pēdējā reize, kad tikāmies. Tā pat ir labāk. :-D