Bail no bildinājuma

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
Sveikas meitenes :-)

Pirms divām dienām uzzināju, ka draugs plāno mani bildināt, un šīs baumas apstiprināja bankas konta izrakstā ieraksts par pirkumu juvelierizstrādājumu veikalā (jā, jā zinu nav labi pārbaudīt :-D)
Un šeit sākās problēma- brīdī kad es to uzzināju man kaklā kamols saskrēja, rokas trīcēja un prātā jau kravāju mantas, lai bēgtu :D
Tagad, katru reizi, kad mani kaut kur aicina, man šķiet ka viņš tūlīt mani bildinās, tāpēc atsakos vispār ar viņu iet kaut kur.
Ar draugu kopā rit jau devītais gads mīlestības pilnās attiecībās, bet es baidos no bildinājuma. Attiecības pārtraukt nekad neesmu vēlējusies, bet tas bildinājums mani moka :-(
Nezinu ko gribu no jums,meitenes, sagaidīt - varbūt kādai bijis līdzīgi, varbūt vienkārši mieriniet mani, ka tas ir tikai normāli :-D
11.06.2016 14:33 |

Reitings 479
Undiya nu re, jums ir savādāk, viņš pelna naudu, bet tu esi mājās un vari izdarīt visus mājas darbus, ja mums būtu tāda pati situācija, es taču ar neliktu draugam pēc darba mazgāt traukus un gludināt kreklus, mums vienkārši ir labi kā ir šobrīd - abi pelnām un abi mājās visu kopā darām, taču tās apkārtējo runas - tas tak nav vīrieša darbs - mani vienkārši nomāc :-|
12.06.2016 20:04 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Draugs taču Tevi nav izlēmis precēt tāpēc, ka apnicis viņam gludināt kreklus (cerams:-D).. tā kā.. take it easy ;)
12.06.2016 20:06 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
bonie, ar smaidu bija jālasa. :-P
Man drīzāk lika aizdomāties tas izteikums, ja tu nebūtu zinājusi, tad pateiktu puisim nē.
12.06.2016 20:07 |

Reitings 479
Zomzom skaidrs :D nē, ne tāpēc es pārdomāju, ka tagad zinu ka nav man vienai obligāti jāmazgā krekli :D, vienkārši pēc tam kad uzzināju par bildinājumu, mani pārņēma panika, un pateicoties šai diskusijai, es sāku domāt, kāpēc es tieši baidos, un kā izrādās - no stereotipiem un apkārtējo spiediena, kam galīgi nav sakara ar manām jūtām pret draugu:-)
12.06.2016 20:17 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Man arī pēc pusgada dzīvošanas kopā būtu kauns iziet sabiedrībā ar vīrieti, kuram krekls nemazgāts/negludināts.

:D OK, iemest veļasmašīnā var. Bet neuzskatu, ka man jāgludina vīrieša krekli. Viņš tomēr nav mazs bērns. Ja viņš ir negludinātā kreklā, tad kaunēties var tikai viņš pats, nevis es. Vispār nesaprotu šito vīriešu aptekalēšanu. Tā viņi izlaižas un rodas tā suga "vīrietis interjera priekšmets dīvānā".
12.06.2016 20:26 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Kā sieviete negrib precēties, uzreiz tiek padarīta par psihoterapeita klientu. Njā, un kurš tad te dzīvo stereotipos ...

Jautājums autorei - vai šajā laikā vispār esat pārrunājuši kāzu būšanu un ģimenes veidošanu? Tu zini viņa nostāju un viņš ir dzirdējis Tavējo, ka negribi uzņemties sievas pienākumus?
12.06.2016 21:44 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
grecia, tas bija domāts tā, ka psihoterapeits varētu izskaidrot, kas "lācītim vēderā", jo izskatās, ka autore pati nesaprata, kas notika. Apdomājās, paanalizēja un sāka saprast!
Mūsu ģimenē drēbes gandrīz vispār netiek gludinātas - ja nu galīgi nevar negludināt, tikai tad. Ja vīrietim būtu jāvalkā krekli ar apkaklīti, viņš noteikti pats tos gludinātu.
12.06.2016 21:51 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Bet neuzskatu, ka man jāgludina vīrieša krekli. Viņš tomēr nav mazs bērns.

Es ikdienā vispār negludinu drēbes - siltas no žāvētāja uzreiz saloku un pa plauktiem vai uz pakaramajiem. Saburzītās drēbēs gan nestaigāju un, ja kaut kas izskatās slikti, tad to arī gludinu - gan savas, gan vīrieša. Zinot savu vīrieti, tad viņš mierīgi no mājas varētu kādreiz izskriet arī saburzīts, netīrām kurpēm, nospalvotām biksēm.. es jūtos līdzatbildīga pakontrolēt to kādā paskatā viņš no mājas iziet. Negribu citiem dot iemeslu tarkšķiem par to kāda es slinka, mājās sēžot, ka vīrietim pat kreklu nevīžoju izgludināt.
Citām ir grūti - tās arī nedara. Man nav un es varu izdarīt. Katram savs modelis. Manā modelī es justos diezgan debīli, ja sauktu: "Hey, gludeklis uzsila, nāc gludini savu kreklu!" :D

Es nemēģinu teikt, ka visām sievām/draudzenēm ir teciņus vīrietim nopakaļ jāskrien, bet, ja tas tā nav pirms laulībām, tad nebūs arī pēc. Es brīnos tieši par to tumsonību, ka kļūstot par sievu tev pēkšņi ir kaut kādi mistiskie pieānkumi. Arī bērns nav pienākums.(t)
12.06.2016 22:30 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es brīnos tieši par to tumsonību, ka kļūstot par sievu tev pēkšņi ir kaut kādi mistiskie pieānkumi

Nu, tas gan. Varētu padomāt, ka apprecoties pāris nonāk 19. gadsimtā un uzreiz jāsāk strikti ievērot tradicionālās dzimumu lomas.
12.06.2016 22:48 |

Reitings 420
Reģ: 06.03.2016
ak, šie stereotipi :)
esmu precējusies.
- veļu mazgājam kopīgi, pēcē tam to abi arī sagludinām;
- vīra kreklus gludina tas, kuram vairāk laika, arī manas būzītes. Bieži tas ir vīrs;
- ēst taisām abi
- māju tīrām abi
- traukus mazgā vīrs
hmm.... viss atkarīgs no tā, kāds ir jūsu attiecības. Kāzas šajā ziņā izmainīja to, ka vīrs dara vairāk :)
14.06.2016 06:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits