Tomēr nenoturējos. Jūs tak apzināties, ka ja jūs ceļotu laikā uz senākiem laikiem, tad jums kā sievietēm nebūtu iespējams ceļot un apskatīt tās vietas, cilvēkus? Tie bija skarbi laiki, kad pat augstdzimušas lēdijas nevarēja tā vienkārši pārvietoties, bez vīrieša klātbūtnes.
Un tas, ka nebūtu Putins, neko nemainītu, jo tajā laikā gan jau cits nāktu viņa vietā.
Par Staļinu/Hitleru var tikai filozofēt, vai būtu kas mainījies vai nē, jo viņi bija tikai aisberga redzamā daļa.
Katra tu man atgādini vienu varoni no seriāla ''Primeval'', kas gribēja iznīdēt cilvēk-pērtiķus. Idejai es piekrītu uz 50/50, jo cilvēks ir viens no retajiem dzīvniekiem, kurš nogalina sava prieka pēc + spēj atšķirt labo no ļaunā, bet vienalga bieži rīkojas ļauni. Bet nav jau tik melns tas velns cik viņu mālē, ne jau visi ir galvā sapisušies. Tā kā uzskatu, ka ja kaut viens homo sapiens ir pelnījis dzīvot, tad jāļauj dzīvot arī citiem. Bet tāpat pēc gadu tūkstošiem vai miljoniem cilvēks vairs nebūs, jo evolūcija dara savu.
Un nobeigumā: Ja varētu kaut kur laikā doties, tad es dotos vienvirziena ceļojumā uz visuma rašanās brīdi. Tas skats būtu tā vērts! Bet mainīt notikumus kā mums gribētos nav iespējams, jo sāktos ķēdes reakcija. Saucamais Tauriņa efekts. Pārāk neprognozējami.