Skaistas un nedārgas lietiņas

Reitings 137
Reģ: 07.10.2014
Labvakar, šovakar gremdējos interneta dzīlēs, aplūkojot dažādus it kā niekus, kuru prakstiskais pielietojums ir visai diskutējams, bet skaisti, nu!

Kas ir tās mazās smukumlietiņas, kas jūs savaldzina? Varbūt esat minimālistes?

Tā kā līdz algai 3 nedēļas un pirkumu šomēnes bijis gana, virsrakstā devu mājienu par saprātīgu cenu limitu!
09.06.2016 21:18 |

Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Es laikam esmu minimāliste :D Dodu priekšroku kvalitātei nevis kvantitātei, patīk, ka mājās ir minimāli maz lietu, tas kas nepieciešams, tāpēc man nekur uz plauktiem nestāv visādi krāsaini nieciņi, dekoriņi un tamlīdzīgas lietas. Liekas telpa arī izskatās plašāka, tāda kā svaiguma sajūta. Vienīgais vasarā uz galda ik pa laikam nolieku vāzi ar kādu smuku, smaržīgu puķu pušķi kā dekoru (l)
10.06.2016 12:00 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Man arī smukumloriņu vairāk, kā dzīves telpa atļauj. Dzīvojot villā salasījās, te .. jau nav kur likt, bet vēl gribās. Un man tie skandināvu loriņi nu ļooooti patīk. Arī izmantoju nordicbelles stikla lādītes u.c. sīkumu glabāšanai :) Savāktāks kopskats, jo sevišķi, ja atvērtie plaukti.
Šai problemātikai ir izstrādāta taktika. Izvazājos pa interjera veikaliem, viskko aptaustu, sapriecājos, un mājās atnāku ar - nu varbūt - vienu smuku sveci :D
10.06.2016 13:27 |

Reitings 638
Autorei, diemžēl, neko ieteikt nevarēšu. Man - idejiski - LV tās lietas šķiet pārcenotas, esmu izlaidusies ar šejienes veikaliem u atlaižu politikām, kad iegūt var arī royal copenhagen loriņus par sakarīgu cenu. Sorrī par offtopic :D
10.06.2016 13:34 |

Reitings 285
Inga, kā jau citas meitenes teica par tām kokaīna burciņam diskusijas sākumā, tu varētu mēģināt tās nopārdot kādā kāzu/ballīšu medijā, jo tagad vēl ir stilīgi dekorēt ar šādām mini burciņām/mēģenēm - tās sakar koku zaros vai pie arkām, lampām un ieliek tur ziedus. Ja tev ir tāds burciņu skaits, kādai tas varētu likties kā īsts ķēriens.

Piederu pie minimālistiem, patīk brīvas, neaizkrautas virsmas. Ar mantām apaug tāpat pašam nemanot. Lielu baudu man sagādā nevajadzīgo lietu izsviešana. :-D
Regulāri pērku kastes, kurās var salikt lietas, tā laikam ir mana vājība. :) Tagad atkal plānoju kārtējo tūri uz Ikea, lai nopirktu jaunas kastes, kurās nobāzt pašlaik nevajadzīgos loriņus, tādējādi uzturot minimālisma garu mājās.
10.06.2016 17:23 |

Reitings 408
Reģ: 29.09.2015
Sen aizrāvos ar roliņu iegādi un pēc tam masīvu mešanu ārā... lieki izmesta nauda (tagad domājot)... bet arī tādu posmu man vajadzēja :D

Tagad pievēršos interjera priekšmetiem, kas faktiski atsvaidzina interjeru un ir noderīgi.
Piemēram, dažādi pītie grozi, lieli un mazi. Vilnas pledi ziemai, interesantas formas svečturi, laternas, keramiskie Toskānas stila lielie podi. Pēdējais gan nav nekāds lētais prieks arī krāmu tirdziņos.

Traukus nepērku, varbūt pa reizei no ceļojuma atvedu ko interesantu :)

11.06.2016 11:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits