Ieliku sludinājumu ss.lv. Redzēs vai būs kāda atsaucība, CV.lv bija daži piedāvājumi, bet tie nederēja priekš manis.
Favim mani ar atplestām rokām paņems jebkurā pārtikas lielveikalā, bet citādā veikalā ir sarežģītāk tikt. Man bija vienu laiku kolēģis kuru neņēma specialitātē (metālapstrāde), Maxima par krāvēju, Narvesen. Rimi tika pa blatiņu. Daudzi darba devēji skatās ļoti stingri uz krievu valodu, atsevišķās vietās prasa arī labu angleni.
Tāda ir realitāte. Lai gan darba devēji saskarsies ar šādu lietu aizvien vairāk, jo sākot no mana gada, daudzi zina slikti vai nezina nemaz krievu valodu. Pēc gadiem tāpēc varbūt attieksme būs mainījusies, bet priekš manis tas neder, jo darbu vajag tagad nevis pēc 10 gadiem.
Jā, ir iespēja strādāt visos maķīšos, bet manā gadījumā tas nederēs.
Kas paliek? Nekas daudz...Ideāls variants būtu pieminētais H&M. Tur laba alga, labi darba apstākļi, izaugsmes iespējas un nevajag krievu valodu. Bet tur pats salaidu dēlī, nezinu vai būs trešā iespēja labot savas kļūdas.
Tehnikas veikalos man nespīd, sporta preču laikam arī. Reāli laikam atliek apģērbi/apavi un grāmatnīcas. Bet es zinu kāda ir alga pieminētajā grāmatnīcā...mazliet vairāk nekā man šobrīd. Tas ir rezerves variants, tur 50/50 ka paņemtu, jo es esmu grāmatu tārps.
Apģērbu veikali? Apzināti vai nē, bet tur ir sieviešu monopols. Daudzās vietās nemaz vīriešu neņem (par stokmani zinu 100%).
Reāli man paši (no cv.lv) ir piedāvāts strādāt pie svaigās pārtikas, telemārketingā,bērnu veikalā.
Jā, varbūt vaina ir arī kaut kur manī. Bet es neuzskatu, ka man jāmelo (par valodām) vai jāizliekas par to, kas es neesmu. Jā, pietēloju mazliet komunikabilitāti, jo bez tās tirdzniecībā nav ko darīt, bet neko vairāk.
Neesmu arī pielīdējtipa cilvēks, tādiem vieglāk izsisties.
Es esmu parasts cilvēks ar saviem mīnusiem un plusiem. Ideāls darbinieks nav neviens. Es saprastu, ja intervijās es slikti sevi parādītu (agrāk varbūt tā bija, bet tagad man pašapziņa mazliet cēlusies, zinu kā uzvesties), bet līdz intervijām jau nemaz netieku, jo brāķē manu CV.
Lai gan katru dienu met iekšā vienus tos pašus sludinājumus...
Labi, nav ko te tik sīki diskutēt. Dzīve rādīs, kā attīstīsies mana karjera. Kas grūti nāk, tas nāk uz lab:-)