Tas par Aprangu bija tikai kā piemērs, īpašas vēlmes tur strādāt nav, sliktas atsauksmes lasītas.
Kas attiecas uz izaugsmi: Tie kas vēlas mierīgi var uzkalpoties par vecāko pārdevēju/nodaļa vadītāju. Ja ir vēlme un paveicas tad arī par veikala vadītāju.
Kurā citā mazkvalificētā darbā vel tādas iespējas?
CV...man viņš ir švaks, jo nav jau ko tur rakstīt. Ir neliela pieredze (tirdzniecībā- lielveikalos 2 gadi). Par valodām nemeloju.
Motivācijas vēstule...rakstu savas labās īpašības, kāpēc vēlos tieši tur strādāt un ko iegūtu uzņēmumus no manis kā darbinieka. Galu galā ja būtu tik slikti uzrakstīts, tad intereses par maniem pakalpojumiem (ir mans CV ielikts CV portālā) nebūtu.
Līdz šim lielākais sasniegums ir tikšana līdz 3 kārtai H&M. Tur izgāzos, pats vainīgs.
Kādos veikalos vispār ir izredzes tikt iekšā? Piemēram Humana visu laiku meklē, biju šiem rakstījis agrāk, teica lai atsūtu CV. Atsūtu, viss vairāk vairs neatbild.
Noriebusies šāda attieksme. Es vel saprastu, ja būtu slikts darbinieks, bet esošajā darbavietā skaitos tieši viens no labākajiem :D
Tātad nonākot pie secinājuma: Ko jūs ieteiktu? Sūtīt CV, nest uz veikalu vai zvanīt pa telefonu? Varbūt ir kāda informācija tieši kur varētu tikt ar švaku CV iekšā?