sveika,
godigi, ja jau desmit gadus cinies un esi visu izmeginajusi un nekas nelidz, tad bus vien ta roaccutane!
es ari tam gaju cauiri, gadiem, gadiem viss bija meginats, lidz beidzot sanemos, ieplanoju un izgaju astonu menesu kursu ar roaccutane!! tas bija briesmigi, bija dzila depresija, kas ir loti liela blakusparadiba, bija sarkana seja un ada vienkarsi bira nost!!
BET palidzeja, tagad ir 5 gadi pagajusi, problemas nav nakusas atpakal, seja ir loti laba, ir dazas mazas pumpas, bet tas ir taaaads nieks salidzinot ar to ka bija pirms tam! cilveki, kuri mani nepazina pirms, viniem liekas, ka man var but tik laba sejas ada!!:) ja vini zinatu!!!
par gimenes planosanu, mani ari tas baidija, bet vajag ieverot instrukcija un kamer lieto, tikmer pat nekadu domu par berninu, man bija katru menesi janodod analmizes, lai pieradit, ka neesmu stavoikli un man var turpinat izrakstit!
pec kursa beigsanas, iesaku pagaidit vel gadu vai pusotru un tad jau ir ok, viss ir stabilizejies un problemema nevajadzetu but!
cik tev ir sobrid gadu!?