Labrīt! :)
Esmu nelielā šokā kopš vakardienas.
Aizgāju pārbaudīt savus ceļus. Un beigu beigās izskatās,ka pie visa vainīgas manas mandeles. Galīgi nebūtu ienācis tas prātā. Bet nu labi,ka dakteris iedomājās uz ko tādu pārbaudīt.
Tagad jāgaida nākamā vizīte un jāskatās,ko tālāk darīsim. Tās mandeles laikam būs jāizoperē, brrr.
Bet jums jauku darba dienu-piektdienu. Man pirmā diena pēc atvaļinājuma :-D
Labrīt! :)
Seduction, vakardienas tēmā jautāji par VID naudu. Ar viena gada naudu bija tā, ka saņēmu vēstuli un otrā dienā naudiņu arī. Ar cita gada naudu bija otrādi - sākumā nauda, bet pēc tam vēstule. :)
Man zem logiem trimmerē zāli. Troksnis baigais, bet kāds gaiss! (l) Gaidu, kad viņi pabeigs un atraušu visus logus.
Plānā ir uzņemt sīko brāli ciemos. Iesim meklēt uzvalku :)
Šodien brīvdiena! (l)
Izgulējos, tagad dzeru kafiju un lēnām taisīšos uz centru. Šodien jāaizbrauc pēc jaunās pases, jānopērk izlaiduma kleitai audums un vēl šis tas.
Cerams, ka neizcepšos, jo, man šķiet, ka jau tagad ārā ir pirts :D
Es ļoti gaidu lietu, jo tik karstā laikā laukā ir ļoti grūti, vakar pa dienu biju izgājusi uz stundiņu, bija ļoti traki karsti, karstums uzreiz visus spēkus paņem.
Labrīt! Cik nu labs.. dzivē melnā strīpa iestājusies, Dievs vien zin uz cik mēnesiem.
Nakts negulēta, noraudāta skaļā balsī. Šodien arī kamols kaklā visu dienu. Nu tik, tik grūti.. pieradīšu pie apstākļiem, bet līdz tam nezinu kur spēku rast. :-/
Labrīt!
Ceru ka visiem iet labi šajā karstajā dienā! Es šodien pa mājām, taisīšu ēst un vēlāk vakarā jau gaidīšu ciemiņus, jo man šodien ir dzimšanas diena. Vēl pa vidu tēlošu šuvēju un sašūšu savu kleitu. Tā kā diena man ir samērā aizņemta bet laiks vēl paliek arī pabūt te. Lai jums visiem ir jauka un brīnišķīga diena! :-D
Labrīt! :-)
Vakar beidzot nopeldējos, un arī pamatīgi pārsauļojos. Tagad esmu kā tomāts.. (s) Ko labāk darīt lai nomierinātu ādu? smērēju kkādu pēcsauļošanās kremu, bet man šķiet, ka tas nav domāts super pārdedzinātai ādai. :-D
Shakti, man tas pats. Jau otro dienu brēcu no vietas. Vakar pa nakti gribējās pa logu izlekt, bet sapratu, ka tas būtu stulbi un tikai un vienīgi traku sāpju blakusefekts. Patiesībā jau negribēju lēkt. :D
Bet čābīgi jau ir dikti.
Sisiii Man pret pārdedzinātu ādu palīdz kāds mitrinošais līdzeklis, krēms vai kaut kas tāds. Vai arī aizej uz aptieku un paprasi kaut ko pret apdedzinātu ādu.
Labrīt!
Īpaši nāk miegs, nokavēju 10min. Labi ka neviens nepamanīja. Darbā interjera pārvērtības. Vismaz strādnieku puiši liek būt nomodā. Ka arī jāpaliek ilgāk par stundu darbā,jo nepiemērotā laikā sarunāju braukšanas nodarbību. Vakarā jāizmēģina zumbas nodarbība un tad beidzot uz vasaras māju baudīt brīvdienas. (l)
Ak šis piektdienas.
Sisiii, Tu nevari gaidīt tūlītēju efektu super pārdedzinātajai ādai :D
Galvenais ir mitrināt savu ādu- nekādi krējumi u.c.! Vēsa duša, spreji (Dzintaram ir labi, Avene arī ir feins aerosols), līdzekļi, kas satur pantenolu. Dzer obligāti daudz šķidruma. :)
Šorīt esmu sapukojusies uz vīru pamatīgi. (t)
Iespejams, pie vainas ir arī laikapstākļi. Nu jau vairāk kā nedēļu līst lietus. Izbesījis jau :D Gribu sauli! gribu iet garās pastaigās- vēlams sausā paskatā :D Gribu sauļoties, citādāk jau spoguļatēlā biedēju pati sevi (t)