Nezinu kam būtu jānotiek, lai es kādreiz veiktu abortu. Īpaši pēc viena bērna, kurš man ir pats mīļākais pasaulē. Bērnus pagaidām negribu, bet zinu, ja sanāks, tad dzemdēšu. Nesaprotu kā diviem dzīvību var dot, bet trešajam vēlēties atņemt.
Ja neesat alkoholiķi, narkomāni vai slinki un bez darba, tad neredzu iemeslu kāpēc divi veseli cilvēki nevarētu tikt galā ar vēl vienu bērnu?! Ok, ja divi, tad savādāk, bet tik un tā pabalsti ir lielāki un tie paši rati, gultiņas sanāks par to naudu jums.
Kāpēc tu vispār domā, ka varētu būt divi?
Vispār kopš man ir bērns esmu sapratusi, cik maz viņam, pirmkārt, vajag. Otrkārt ik pa laikam redzu - te gultiņu atdod, te ratiņus, te drēbītes. Nu, bāc.. ja apstākļi spiež, tad bērns taču nepaliks pliks un nabags.
Man vidējās izmaksas mazā pirmajos 3 mēnešos bija kādi 50+ euro mēnesī. Mana mamma vairāk kaķiem tērē. Un vēlāk - ir tak vecākā māsa vai brālis. Saudzējiet apģērbu, nemetiet ārā, saglabājiet mazākajam kaut ko. Gan jau pēc tam varēsiet atļauties klāt nopirkt arī ko jaunu, lai nav tā, ka viss tikai brāļa vai māsas panēsāts.
Es uzskatu - ja grib, tad var. Īpaši, ja tu neesi viena!