Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

labestības diena

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Katru gadu skatoties labestības dienu koncertu, sirsniņa trīc. Noziedoju to 1,42, cerams, varēšu kādu dienu noziedot daudz vairāk!
Kādas jums sajūtas saistībā ar šo akciju? Ziedojat un atbalstat labestības dienu? :)
29.05.2016 21:23 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
katru reizi piezvanu, noziedoju, bet koncertu neskatos.
žēl jau tos mazos :/ reizē prieks, ka viņiem ir cerība, jo vienmēr jau saziedo, un dusmas, ka tādas situācijas vispār pastāv un nākas publiski lūgt naudu. ziemassvētkos gan man ļoti nepatīk, ka visos kanālos kāds kaut ko lūdz un rāda cilvēkus, kam nav paveicies, nedaudz par daudz tajā laikā, bet tā laikam nav labestības diena.
29.05.2016 22:37 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Ziedoju vienmēr.
29.05.2016 23:04 |

Reitings 337
Reģ: 25.10.2013
Žēl tos bērniņus un arī vecākus. Dzīve ir tik sasodīti netaisnīga. Paskatoties šos labestības dienas stāstus, novērtēju to, kas ir man. Manas prolēmas tur nobāl. Bet ļoti labi apzinos, ka šī sāpe var piemeklēt katru no mums jebkurā brīdï. Vecāki, kuri ir kopā bērna grūtībās un dara visu sava bērna dēļ....tas ir nenovērtëjami. Visu cieņu! Un protams arī es piezvanīju un noziedoju...kā Tu šiem bërniņiem nepalīdzësi...mums viens otram jāpalīdz...visi esam cilvēki. Lai Jums visiem stipra veselība!!! ☺☺
29.05.2016 23:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits