Tikai sava taisnība.

Reitings 2
Reģ: 28.02.2016
Sveikas, nu jau būs 3,5 gadi kopš esmu kopā ar savu puisi, es viņu ļoti mīlu un cienu, BET nu jau pēdējos 2,5 gadus viņš uzspiež tikai savu taisnību, pat tad kad strīdamies, kaut vainīgs ir viņš, beigās vainīgā un stulbā esmu es.. Kaut jebkāds būtu strīda iesmesls/temats viņš vienmēr grib būt gudrākais un pareizākais.. Beigās es tieku novesta līdz raudāšanai un cenšos norādīt viņam uz to ka viņam vienmēr nav taisnība, bet viņš pieturas pie sava..
Diezgan muļķīgi bet viņš ir iesācis strīdēties ar mani tikt tālu, ka man jau apnīk teikt kaut ko pretī un viņam pieder pēdējais vārds, un tad viņš jūtas apmierināts kad redz viņš ir teicis pēdējo vārdu un tāpēc attiecībās viņš ir galvenais..
MAN TAS TĀ TRACINA, ko lai daru?(t):'-(
29.05.2016 13:03 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Citeju autori:
BET nu jau pēdējos 2,5 gadus viņš uzspiež tikai savu taisnību, pat tad kad strīdamies, kaut vainīgs ir viņš, beigās vainīgā un stulbā esmu es..
29.05.2016 14:06 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Bet te autore raksta, ka draugs tikai uzspiež savu viedokli un taisnību, un to dara tik ilgi kamēr apnīk ko pierādīt, tad ko? Bļaut tālāk, labāk tād piecelties un aiziet prom. :-)
29.05.2016 14:07 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Autore trollis jo neko nepaskaidro. Vien karsi nemak izdomat situaciju, ieberzas ar temu..:-D
29.05.2016 14:09 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Kapec kas japierada? Vai tavam cilvekam nedrikst but savas domas kas atskiras no tavam?

Bet pēc autores teiktā var saprast, ka tieši vīrietis nespēj pieņemt, ka meitenei ir savs viedoklis un nemitīgi uzgrūž viņai savu, vaino visā. Tātad attiecībās nevar rast kompromisu, ja otrs nav spējīgs atzīt savu vainu vai pat vienkārši samierināties ar, to ka otram ir cits viedoklis, turpina strīdu, līdz pataisījies otru par vainīgu. Neveselīgas attiecības.

Ko darīt - vai nu samierināties vai šķirties. Godīgi pateikšu - es nespētu sadzīvot ar šādu cilvēku.
29.05.2016 14:15 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
ja butu tik traki 3, 5 gadus kopa nedzivotu! Trollis ieberzas ar temu...:-D
29.05.2016 14:18 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
esmu bijusi tada situacija, plus vel visi stridi notik augsti pacelta balsi un man nelaujot pat izteikties!!

risinajums- tev ir jasaprot, kas ir vina problema!?
mana gadijuma, virietim bija bail, ka vins nespes izteikties, vai nebus uzklausits, netms vera, tapec dragaja pirmais!

mums izdevas so risinat, runajot par to, ka stridamies un uzstadit noteikumus, atzit savas kludas, es apsolijos neignoret vinu un niet prom stida laika, vins apsolijas nepacelt balsi un laut man izteikties!

sobrid, protams, stridamies par visu ko, bet nav sis "sacensibu "sajutas, svarigakais mums abiem, kas notiek pec, kads ir nakamais solis.

musu atslega ir , ka labak, lai abi kludas kopa, ka viens ar savu taisnibu!

pajauta vinam so, kas vinam ir svarigakais atiecibas, sava taisniba vai but labi kopa ar tevi!?

visa atbilde ir komunikacija!:) veiksmi
29.05.2016 14:34 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tu gribi ilgtermiņā dzīvot attiecībās, kur vīrietis baro savu ego uz tavas labsajūtas rēķina? Kādu kuram uzvarēt strīdā ir svarīgāk nekā viņa mīļotais cilvēks? Viņš noved tevi līdz asarām un tad ir apmierināts... Tas izklausās pēc emocionālās vardarbības. Kas tevi šajās attiecībās notur?
Plusiņi NordicBelle
29.05.2016 14:47 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
varbūt tas ir veids, kā viņš cenšas tevi dabūt zem tupeles?
29.05.2016 16:29 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
man arī attiecībās tā ir. mums abiem.
es vienkārši aizeju batshit pa gaisu, kad man pierebjas, sataisu skandālu uz vairākām dienām.
parasti vīrieši ir tie, kas neiztur tos garos strīdus, un aukstumu.
29.05.2016 20:27 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Man vectēvs tāds pats. Un visu mūžu. Vecmammai grūti. Es vienkārši neņemu vairs vērā. Piekrītu vai nē, neko nesaku.

Attiecībās ar tādu būtu grūti visu mūžu ja nekas nemainītos. Nezinu, nervus noēst un tāpat neko nepierādīt...
29.05.2016 22:39 |

Reitings 59
Reģ: 01.05.2016
Es visu dzīvi redzu savā priekšā pāri, kurā viss notiek pēc vīrieša prāta. Viņi strīdās katru dienu, bet strīdi nenoved pie nekā cita kā tā, ka viss tiek darīts kā viņš to uzskata par pareizu. Vai nav līdzīgi Jūsu gadījumam? Un tie ir mūžīgi, nebeidzami un bezjēdzīgi strīdi. Ne pārāk optimistikski, bet katrs gadījums ir indviduāls.
29.05.2016 22:51 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Mums arī tā ir, ka katram sava taisnība. Esam dēļ tā gandrīz uz teātri neaizgājuši un pat uz jaungada balli neaizbraukuši. Saku gandrīz, jo es eksplodēju un ātri aizmirstu sāpi, kamēr draugs var ilgi un dikti ņurdēt, līdz ar to es parasti esmu tā, kas paziņo, ka, davai, aizmirstam, nerunājam par to un miers.
Runa neiet par to, ka kādam būtu jāpiekāpjas, bet gan par to, ka nevajag tērēt tam enerģiju un laiku. Ja uzskati atšķiras, nevienam nekas nav jāpierāda ento stundu garumā. Ja kāda tēma izraisa strīdus, tad nevajag par to runāt.
29.05.2016 23:08 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Šādi cilvēki, kas vienmēr cenšas būt pārāki, otru var iedzīt nopietnās problēmas, kas saistās ar pārliecību par sevi. Ja cilvēkam ilgstoši un agresīvi tiek pierādīts, ka viņam nav taisnība un tas jau dzen tādā izmisumā, ka jāraud un zūd kontrole, tas jau pamazām notiek. Esmu tur bijusi un tas ir nopietni.

Tas nenozīmē, ka nevar nesakrist viedokļi vai ka kādam kādreiz nav taisnība, bet šādām situācijām nevajadzētu novest līdz asarām. Nopietni parunā ar vīrieti, vai arī ej projām, jo citādi Tu grauj pati sevi.
30.05.2016 09:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)