es varu padalīties mazliet.. lai gan varētu izplūst uz 90 A4 lpp.. rakstīšu īsi...
Jaunas meitenes un orgasms.. Tev ir jābūt ļoti seksuālai. klitoriālo orgasmu Tu vari sasniegt ļoti vienkārši, kaut vai vienkārši aiztiekot savu klitoru, pēc sirds patikas.. un atrast sev patīkamāko veidu, ar dušas strūklu, spēcīgi berzējot caur kaunuma lūpu ādu.. vai pa tiešo .. vienalga..
Vaginālais orgasms.. arī vari , viena pati pat.. Bet tad, ir vajadzīgs vibrators.. ok, te es varētu plaši un daudz..
Ja esi parasta meitene, neesi seksuāli ļoti aktīva, pastiprināti griboša.. Var nākties kādu laiku pagaidīt.
Mazu piemēru uzrakstīšu, ar meiteni , nepilngadīgu, kurai nebija vēl bijis orgasms..
sekss kā sekss.. sākām ar 69.. tad pa mierīgo turpinājām.. aizgājām uzpīpēt.. uzzināju ka nav bijis orgasms viņai vaginālais.. Un tajā brīdī es sapratu kas darāms.. Paņēmu iemetu viņu gultā.. uz vēdera.. un no aizmugures drāzu, vienkārši cik jaudāju.. sviedri lija, un gribējās stāties.. Bet darīju, kas jādara.. Un vienā brīdī viņa vienkārši beidza. viss ķermenis raustījās .. kājas cilājās, un vēders, rokas.. kā tirpās ... nu viss .. tas bija skaisti.. kādas 30 min viņai ik pa laikam bija spazmas.. :D
pats grandiozākais brīdis- kad viņa beidza bija vārdi - ''mmmaa mamama mnnnn llaii iii kkkaa aa mmm iii rrr rrr orrr hghgaa ssmmm ssss ... .:D :D
vienkārši, ja nevar meitene , nemāk savu ķermeni nostādīt lielākai baudai, lai penis ir tur, kur jābūt, un tajā punktā.. tas prasa laiku saprast.. tad atliek vienkārši paņemt konkrēti...
jo es kā čalis, es apmēram nojaušu kur vajag, un kā.. bet katrai tomēr ir savādāk.. arī lēnām , dziļi... arī ir tādas..
ja pašas nesajēdz.. atliek sagrābt aiz pleciem, rogām.. un kārtīgi drāzt cik dziļi un stipri var ..
ja esi nepieredzējusi, bet gribi orgasmu, sāc ar vibratora iegādi.. pamaini pozu.. apzinies savu g punktu.. un izpētiu savu vaggīnu tā.. ja māki atslābināties, Tev sanāks.