Ā, bet nepastāstīju par to, kas ir mana laime :)
Mana vislielākā laime ir tā, ka pēc sajūtām esmu pareizajā vietā. Jūtu, ka tas, ko studēju, ir man, kā arī darbs man ļoti patīk (kas principā iekrita man klēpī). Neskatoties uz mazajām ikdienas ķibelēm un likstām, kā arī sagurumu, es priecājos par cilvēkiem, kas man ir apkārt - viss kolektīvs ir patiešām foršs, pretīmnākošs, draudzīgs un ar lielisku humora izjūtu. Kad vakar priekšniece pajautāja "Klau, draudziņ, tev nevajag kā palīdzēt?" godīgi sakot, biju uz mutes :D
Priecājos, ka studiju semetris iet uz beigām. Sesija, salīdzinājumā ar šo murdziņu, kas notiek tagad, būs īsta pastaiga.
Nevaru sagaidīt savu vasaru! (l) Vēlos to pilnu piedzīvojumu un smieklu. Priecājos par to, ka pusvasaru pavadīšu pilnīgā brīvībā, bet labi saprotu, ka būšu to pelnījusi. (s)
Bet vislielākais prieks ir tas, ka man patiešām ir uzlabojušās attiecības ar mammu. Ja vienu brīdi agrāk tās bija patiešām sarežģītas, man ir prieks, ka viņa ir izdarījusi pāris svarīgas izvēles un es ar viņu ļoti lepojos par to. Jūtu, ka līdz ar to arī es esmu palikusi mierīgāka. Un ko tur liekuļot - pēc viņas veselības problēmām un citiem notikumiem apkārt, esmu sapratusi, cik katrs no mums var būt trausls un ātri vien vairs nebūt. Tāpēc mācos būt iecietīgāka, mīļāka un labāka.
Esmu sapratusi, ka es varu būt patiešām stipra. Ka es varu un ka es izdarīšu. Tas, manuprāt, mani tiešām dzen uz priekšu.