Parasti kråsoju frizētavâ, bet tad sapratu ka łoti dārgi lai tikai nokrāsotu.
Kādu krāsu man pirkt,vadîšos pēc atsauksmēm.. Ar kādām krāsām Tu krāso savus tumši brûnos matus?
Visā garuma 48eiro. Un saknes 28. Mati lidz pleciem. Nepatik ari rezultaats. Jo saknes vienmer var redzet... Taa summa tikai krasosana. Izzaavee un viss.
Es eju krāsot un apgriezt Bizē uz Blaumaņa ielas, krāsošana + griešana sanāk līdz 40 EUR. Bet biežāk krāsoju mājās - pati nē, esmu tizla, bet parasti rekrutēju draudzenes vai vīru, lai nokrāso visu, kas krāsojams. Apgriezt gan eju uz frizētavu.
Kaut kāda ļoti dārga frizētava Tev. Es eju uz Ulu Vecrīgā pie frizieres Ilzes, ļoti patīk un pēdējo reizi par griezumu + krāsošanu šķipsnās samaksāju 50 eur kopā, ja nemaldos. Mati nedaudz pāri pleciem.
Skolas laikā matus krāsoju pati, pirku krāsu veikalā.
Tad izdomāju, ka vēlos speciālu krāsojumu šķipsnās un nākamos pāris gadus staigāju pie savas frizieres ik pa 3 mēnešiem. Tagad sanāca tāds laiks, ka frizierim man nebija laika un nopirku krāsu veikalā. Nu tās šausmas, kas sanāca ar tām matu saknēm es atcerēties negribu. Nu droši vien uz brūniem matiem vienkārši ir vieglāk :-D
Es krāsoju ar frizieru servisā nopērkamu krāsu. Man tāda forša frizierīte, pateica kādu krāsu vajag, cik oksiadantu, tā kā visu pati varu izdarīt :)
Krāsoju ar Lakmē, tagad pāriešu uz Schwarzkopf.
Vienmēr krāsoju mājās, jo man arī būtu dikti dārgs pasākums. Nu jau kādu laiku nekrāsoju, bet no savas puses varu ieteikt Loreal Preference - viegli lietot un krāsa matiem patika. Jebkurās Drogās ir.
Vispār ja nav baigi īpaša krāsošanas tehnika un pliki brūnus tik jānokrāso, tad varbūt vari arī mēģināt nomainīt frizētavu kur ej. Tomēr mājās iemācīties pašai krāsot būtu viss labāk.
Krasoju majas ar Loreal creme glos. Ta skaitas saudziga bez amonjaka un it ka pec cik reizem izmazgajas, bet patiesiba nokraso gan sirmos matus, gan noskalojas minemali. Izskatas dabigi, nevis ka kada cepure. Pasai mati latvijas pelekie krasoju konjaka krasa..uz vasaru mazliet tumsaku, lai mazak balo.
Krāsoju ar Loreal Prodigy. Kas man svarīgi - tā ir bez amonjaka.
Loreal Preference arī ir it kā ok, bet krāsas smakas kodīgums krāsošanas laikā man ir nepanesams.
Es krāsoju tikai pie savas frizieres, jo ar pašdarbību šajā ziņā man slikta pieredze. Labāk samaksāju vairāk, bet zinu, ka esmu pie profesionāla cilvēka un viss izskatīsies gods godam. Mati līdz ar pleciem, 25 euro.