Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Labākie draugi

 
Reitings 73
Reģ: 02.05.2016
Sveikas! Šogad beidzu vidusskolu, un septembrī sākšu studēt. Visticamāk Jelgavā. Manu jau māc nostaļģija un jau šobrīd ir uztraukums par to, ka septembrī sāksies jauns dzīves posms. Kaut kas savādāks. Būs jāsāk dzīvot citā pilsētā, vairāk kā 100 km prom no mājām. Bet visvairāk mani satrauc, tas ka vairs tik bieži nesatikšu draudzenes. Šobrīd dzīvoju nepārāk lielā pilsētā, visi viens otru zin. Draudzenes satieku gandrīz katru dienu. Lieliski pavadām laiku kopā, viena par otru zinam visu, varam stāstīt visu. Viņas ir mana otra ģimene. Tik ļoti pierasts ar viņām kopā jau no pašas bērnības. Es baidos no tā, ka, mācoties citur, man nebūs iespēja jebkurā brīdī aiziet pie kādas un papļāpāt, izkratīt sirdi utt. Varbūt iegūšu jaunas draudzenes, bet tas vairs nebūs tas. Manuprāt, jo tu vecāks kļūsti, jo grūtāk atrast cilvēkus, kuri kļūst par tiešām labiem draugiem. Drīzāk tikai paziņas. Mājās jau arī drošvien nesanāks atbraukt katru nedēļas nogali, tāpēc, dzīvojot citās pilsētās, satiksimies reti. Mani laikam baida tā pieaugušo dzīve. Es novērtēju savus vidusskolas gadus, kad brīvā laika ir daudz, mācības nav pārāk saspringtas, un piedzīvojumu netrūkst.
Varbūt padalieties ar savu pieredzi, ja studiju gadus nācās pavadīt citā pilsētā, kā bija ar draugiem? Esat ieguvuši jaunus lieliskus draugus vai tomēr tie paši labākie ir tie, ar kuriem esi jau no bērnības? Bieži satiekaties ar vecajiem draugiem vai tomēr kontakts mazinājies?
23.05.2016 16:51 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Īstai draudzībai attālums nekaitēs. Tad nu varēsi pārliecināties, cik patiesa jums bija šī draudzība.
23.05.2016 16:54 |
 
Reitings 909
Reģ: 20.01.2016
Ar vienu labāko draudzeni mācījāmies tālu viena no otras - es Rīgā, viņa Daugavpilī. Ar otru bijām Rīgā, bet tāpat nesanāca tikties katru nedēļu, pat ne katru mēnesi, jo savas lietas - darbs, studijas, privātā dzīve. Ne ar vienu kontakts nav zudis, un tās tikšanās reizes, kuras uztaisām reizi mēnesī vai reizi divos mēnešos, ir uiii, cik feinas :) Man patīk, ka tās tikšanās ir reti, lai gan ir reizes, kad gribētu savas meitenes satikt biežāk. Bet ir tā, kā ir. Tā ikdiena tomēr aizpildās ar vēl citām lietām, savu laiku arī paņem vīrietis un kopīgas aktivitātes. Ja arī būtu visas studējušas vienā pilsētā, tāpat netiktos katru nedēļu, jo katrai ir sava dzīve, kaut kādi hobiji un aktivitātes, kas arī paņem laiku.

Piekrītu Neonam, ka attālums nostiprina draudzību. Vai nu redzēsi, cik īsta šī draudzība ir bijusi :)
23.05.2016 17:06 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Es savu labu draudzeni pēdējo trīs gadu laikā satiku reizi 2-3 mēnešos, bet tās tikšanās reizes bija ļoti īpašas un pēc sajūtām tādas, it kā tiekamies katru nedēļu. Netiekoties mēs pat īsti nekomunicējam. Tiešām reti, bet kontakts nav zudis.

Tā kā, ja draudzenes īstas, nekur viņas nezudīs. ;)
23.05.2016 17:09 |
 
Reitings 909
Reģ: 20.01.2016
Netiekoties mēs pat īsti nekomunicējam

Jā, man ir arī tāpat ar savējām. Nu varbūt tagad biežāk, jo viņas vairāk interesējas par mani, bet iepriekš.. Ļoti reti. Ja kaut kas smieklīgs vai šokējošs noticis, tad uzrakstījām viena otrai. Bet tiekoties tiešām ne reizi nav tā bijis, ka būtu kaut kas mainījies. Parasti nočalojam visu nakti, dzeram kokteiļus un atpūšamies. Ehh, sagribējās meiteņu vakaru:-D(l)
23.05.2016 17:12 |
 
Reitings 73
Reģ: 02.05.2016
Paldies meitenes! :) jā, tas būs pārbaudijums mūsu draudzībai, bet es ceru, ka viss būs labi. Iespējams tas, ka vairs nav iespējas satikties katru dienu, vel vairāk stiprina draudzību, un satikšanās reizes ir vel jo īpašākas :-)
23.05.2016 18:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)