Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Galvassāpes

Reitings 2185
Reģ: 21.02.2015
Man pēdējā laikā bieži sāp galva. Ar bieži es domāju vismaz reizi nedēļā. :-/

Kādreiz vispār nepazinu galvassāpēs, sākās man, kad mācījos augstskolā + strādāju pilnas slodzes darbu. Respektīvi, no stresa un pārpūles. Toreiz (pirms 3 gadiem) man taisīja galvas datortomogrāfiju (neesmu speciālists terminos), slēdziens - nekādu pataloģiju. Izgāju acu ārstus, neko neatrada. Mainīju savu slodzi, pārgāja arī galvassāpes.

Šobrīd skolu esmu veiksmīgi pabeigusi, strādāju daudz maz mierīgā darba vietā, labi izguļos, sportoju un pavadu daudz laika svaigā gaisā. Galvassāpes visbiežāk ir no rītiem, ap deniņiem un pieres rajonā. Un vismaz 1x nedēļā. Tas ir daudz? Vai tā jau ir norma mūsdienu 21.gs. cilvēkam? Jāsāk uztraukties? Mana ĢA reaģēja ļoti mierīgi - iedzer ibumetīnu. Bet esmu vēl pārāk jauna, lai sāktu dzert tabletes, un mūsdienās ir tik daudz iespēju medicinā! Negribu mocīties ar šādu problēmu visu mūžu. No ĢA dabūju (izlūdzos) norīkojumu, lai pārbaudītu sprandas asinsvadus un vēl nosūtīja mani pie acu ārsta, jo darbs pie datora (man gan redze ir perfekta, pirms 5 mēnešiem pārbaudīta).

Tātad, kā jums ir ar galvassāpēm? Cik bieži ir normāli, un, vai manā gadījumā (1x nedēļā) ir ok vai es vienkārši čīkstu?
23.05.2016 10:01 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Man galvassāpes ir ļoti reti. Retāk kā reizi mēnesī.
23.05.2016 10:06 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Lai gan bieži sāp spranda (sēdošs darbs), ikdienā liela slodze acīm (+lietoju lēcas).
23.05.2016 10:07 |

Reitings 731
Reģ: 07.11.2015
Reti. Parasti tad, kad ilgu laiku esmu neēdusi.

Regulāras galvassāpes nekādā ziņā nevajadzētu norakstīt uz to, ka tā jau mūsdienās ir un tas nevar būt nekas nopietns.
23.05.2016 10:21 |

Reitings 2185
Reģ: 21.02.2015
To jau cenšos saprast, vai galvassāpes ir norma (kā uzskata mana ĢA), ka to "ārstē" ibumetīns un nevajag vispār uztraukties, vai tomēr vajag. Ja man sāpētu galva 1x mēnesī, es arī nepanikotu, bet bišk jau par biežu paliek...
23.05.2016 10:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits