Man pēdējā laikā bieži sāp galva. Ar bieži es domāju vismaz reizi nedēļā. :-/
Kādreiz vispār nepazinu galvassāpēs, sākās man, kad mācījos augstskolā + strādāju pilnas slodzes darbu. Respektīvi, no stresa un pārpūles. Toreiz (pirms 3 gadiem) man taisīja galvas datortomogrāfiju (neesmu speciālists terminos), slēdziens - nekādu pataloģiju. Izgāju acu ārstus, neko neatrada. Mainīju savu slodzi, pārgāja arī galvassāpes.
Šobrīd skolu esmu veiksmīgi pabeigusi, strādāju daudz maz mierīgā darba vietā, labi izguļos, sportoju un pavadu daudz laika svaigā gaisā. Galvassāpes visbiežāk ir no rītiem, ap deniņiem un pieres rajonā. Un vismaz 1x nedēļā. Tas ir daudz? Vai tā jau ir norma mūsdienu 21.gs. cilvēkam? Jāsāk uztraukties? Mana ĢA reaģēja ļoti mierīgi - iedzer ibumetīnu. Bet esmu vēl pārāk jauna, lai sāktu dzert tabletes, un mūsdienās ir tik daudz iespēju medicinā! Negribu mocīties ar šādu problēmu visu mūžu. No ĢA dabūju (izlūdzos) norīkojumu, lai pārbaudītu sprandas asinsvadus un vēl nosūtīja mani pie acu ārsta, jo darbs pie datora (man gan redze ir perfekta, pirms 5 mēnešiem pārbaudīta).
Tātad, kā jums ir ar galvassāpēm? Cik bieži ir normāli, un, vai manā gadījumā (1x nedēļā) ir ok vai es vienkārši čīkstu?