Beztēma, svētdiena 22. maijs (tā īstā)

Reitings 421
Reģ: 29.01.2009
Sveiciens svētdienā!
Negribējās esošajā beztēmā rakstīt (nez, kāpēc :-D), tāpēc izveidoju jaunu.
Nesen pamodos, pagaidām vēl dzeru tēju un vārtos pa gultu. Vēlāk gaidāmi ciemiņi, tāpēc būs vien jāceļas un jāsāk kaut kas darīt.
Kā iesākusies jūsu svētdiena, kādi plāni?
Lai šodien viss izdodas! :-)
22.05.2016 11:14 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Aahh, bijām pastaigā - jūtu tādu enerģijas pieplūdumu, ka uhhhh! (l) Visās malās tā smaržo pēc ziediem, tik svaigs gaiss, mmmm. Laiciņš arī foršs - ne pa karstu, ne pa aukstu. Perfektooooooo. (l)(l)

Tagad jāliek uz austiņām pāris dziesmiņas un tad jāiet uzmērīt pāris drēbītes, joooooo nākamajā vīkendā drauga dzimšanas dienā brauksim kaut kur smuki paēst, tāpēc apģērba jautājums jāatrisina jau tagad , lai pēcāk nav stunda jādomā, ko lai velk. :D First world problems, jomajo!

Lai forši!:-P
22.05.2016 17:13 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Man te bišķi līņā. Brīvdienu bērniem atbrauca pakaļ vecāki un vīrs aizminās uz pāris stundiņām ar velo. Tagad miers un klusums esot vienai (diezgan piebradātā) mājā. Bet velk vairāk uz vīnu nevis uz slotu :-P
22.05.2016 17:16 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Story, (un visām pārējām, kurām drīz lidojumi paredzēti), lai labs lidojums! Mēs lidosim pēc mēneša un es arī būšu kā kamielis, bez tam, mums vēl pārsēšanās Polijā... :-P Būs jautri!
22.05.2016 17:18 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
O, jā, piekrītu Inga88- ievu pirts ir dievīga. Mēs savā pirtiņā arī esam tādu taisījuši. Nu jau par vēlu ievu pirtij, jo ievas jau izziedējušas. Turklāt, lai uztaisītu labu ievu pirti, ievu ziediem jābūt tik tikko paplaukušiem. Un nekādā gadījumā nedrīkst pārdozēt, pāris slotiņu komplektā, piemēram, ar ozolu saišķīšiem pietiks. Ieva tomēr satur glikozīdus un pārspīlēt ar to nevajag. Ceriņu pirtij, jā, šobrīd ir pats labākais laiks(l)
22.05.2016 17:19 |

Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
Bāc, tā gribas tagad to pirti! Bet kamēr es aizbraukšu uz Latviju, tas viss jau būs noziedējis. :-(
Bet paturēšu prātā!
22.05.2016 17:23 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Kārtīgi nostrādājos pa āru, izņēmos ar suni, tad netīra un nogurusi ienācu iekšā, bet tas tāds patīkams nogurums un arī labi padarīta darba sajūta. Nupat karsta duša un nu tīra un smaržīga sēžu gultā un gaidu iedvesmu, lai kaut ko ēdamu sagatavotu. Vīrs tik aizņemts ar visu ko, ka man šoreiz sirdsapziņa neļauj atstāt arī vakariņas uz viņa pleciem. Nu īstenībā es jau šorīt neapdomīgi devu solījumu, ka gatavošu vakariņas, sanāk drusku tādas kā sievas nedienas. :-D

Gribas arī kādu labu filmu šovakar, bet kādu? Labprāt uzklausīšu ieteikumus. ;-)
22.05.2016 17:23 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Man kārtējās neproduktīvās brīvdienas. Nekas jēdzīgs netika izdarīts. Biju plānojusi izmācīties, jo pa nedēļu man to nu galīgi negribas darīt. Beettt.. būs vien jādara, jo nesanāca pieķerties :D

Biju arī muzeju naktī Liepājā, diezgan vīlusies biju visā tajā, jo biju iedomājusies kaut ko foršāku :D Bet nu neko, zinu vismaz, ka nākošgad man uz turieni negribēsies :D
22.05.2016 18:08 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
man bija kārtējais eksperiments virtuvē - 3 sastāvdaļu keksiņi - olas, nutella un milti. es nezinu, kā garšos, bet smaržo lieliski.

ņemu cietu un laižu pēc mammas. (l)
22.05.2016 18:24 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Man ir tāds jautājums, kur Rīgā vai Pierīgā ir kāds tukšs, plašs laukums/stāvvieta/ figūru laukums, kur var jebkurš cilvēks brīvi tikt? Ir kaut kāda vieta, kur ir figūras un es varu braukt trenēties uz figūrām? Man viena draudzene grib atjaunot autovadīšanas prasmes, tiesības ir, bet sen iegūtas, gribu aizvest viņu uz kādu tādu vietu. Instruktoru lūdzu neieteikt, to mēs pašas visu labi apzināmies un tas tiks ņemts, bet pirms tam gribu viņai noņemt stresu, lai vismaz pedāļus un stūri izjūt un nomierinās.
22.05.2016 21:04 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Čau svētdienā!

rīta pusē pēc 10iemaizgāju pasportot,papeldēt,līdz veikalam izskrēju un tikai ap 17iem mājās pārrados...neuzspēju gan paskatīties amerikas-krievijas hokeja spēli, bet tagad vismaz finālu redzu :) esmu PAR kanādu!

rīt jāiet iemēģināt jaunais darbs un liekas ka visa nedēļa būs lielā strādāšanā...
Un jā prieks par LV laikapstākļiem :) mums lietus,saule, vējš, atkal lietus un tā uz riņķi!
22.05.2016 21:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits