"Kļūdas maksā naudu." bieži tiek teikts un bieži tā ir patiesība, tāpēc sanāca aizdomāties, kuras tad man un citiem varētu būt dārgākās (monetāri) dzīves skolas studijas. :D Un kas no tās tad ir secināts.
Manā vēl līdz šim īsajā mūžā dārgākā dzīves mācība bijusi - domām ir spēks, sapratu, ka varbūt viss tas ūdens par domām utt. tomēr ir patiess, jo gada laikā ar mazu laika atšķirību notika divas sliktas lietas par kurām visu laiku runāju un domāju - biju veicis krasas dzīves pārmaiņas - no stabilitātes uz nezināmo - un kad man prasīja, ko es tā, kāpēc tā - parasti atbildēju, kāpēc nē? Un bieži vien pieminēju, kas gan slikts var notikt - tā teikt, izgāju cauri sliktākajam scenārijam, un principā tas piepildījās. Sliktākais variants bija zaudēt naudu, jo ar to gribēju šo to padarīt. Pirmais notikums bija avārija, kuras tiešās izmaksas bija 1000 euro (netiešās - 3000 euro (aptuvenā mašīnas tirgus cena) radinieku mašīna, atlaida pārējo summu. Un tālāk iekritu krāpnieku nagos - ~2600 euro. katrā ziņā bija vēl sīkumi un bija nonācis pat sliktākā scenārijā par sliktāko, ko biju iedomājies. Varbūt vērts koncentrēties uz pozitīvo? :D
Kā ar Jums?