Meitenes un sievietes, zinu ka nav iepazīšanās portāls, bet uzskatu ka šeit ir labāk:
Esmu vīrietis 19 gadi, 188 cm garš, sportisku ķermeni, pozitīvs. Rakstiet savas domas, tālāk skatīsimies 18-29.
Nevienam normālam, pieaugušam vīrietim 29 gados arī nevilktu uz 19 gadīgām meitenēm
Un kā vēl vilktu. Vēl vairāk kā uz 30 gadniecēm. :D
Sievietes pieaug ātrāk, cita 19 gadīga var būt prāta robežās uz 25.. a 19 gadīgie puiši lielākoties vēl zaļi gurķīši. :D Man gan pašai ir tikai 21 , bet es nevarētu būt kopā ar sava vecuma puisi, man viņi visi šķiet tik nepieauguši prātā vēl. :D
Lollipop, izlasi iepriekšējo diskusiju no sākuma līdz beigām sapratīsi. Gledisa es tevi saprotu. Dantessa tevi arī saprotu, bet domāju ka tu mazliet pārspīlē., tu esi aizņemta?
Nē, man nepatīk vecākas. Māra es matemātiku nebastoju, bet tu bastoji latviešu valodu, jo es rakstīju ka neatbilstu jo ir vairāk 24,99 ( tas nozīmē ka sliecas vairāk uz to);-)
salam,ja tev nepatīk vecākas sievietes,kāpēc raksti,ka gribi iepazīties ar 18-29 gadus veco meiteni/sievieti ?Nesaprotu tavu loģiku meklēt meiteni un strīdeties ar katru,kura izsaka savu viedokli.Un vēl runāt muļkības(t)
Kā tu zini, ka to nedaru? Nestrīdos bet izsaku savu viedokli 29 nav veca pēc maniem standartiem, jebkuram ar galvu ir skaidrs ja saku 18-29, ka tas ir mans standarts, un teksts par sugarmommy vispār izklausās pēc joka ;)