Nu man ar šķiet,ka šarlatāne,vienkārši tik daudz reklāmu... Negribas jau spriest par cilvēku negatīvi bez pierādījumiem.tāpēc vaicāju vai kāda pie viņas ir bijusi?
Pieradijumiem? sasmejos, bet laibi lai paliek. Tudal saskries un zveres ka izarsteja visu, salaboja cakras, un vispar laime pilniga un to niedza ta burve ne pasi.:-D:-D:-D
Zinu Agnesi no skolas laikiem. Ar putniem bijusi vienmēr, bet to, kur viņa pēkšņi izdomāja sevi reklamēt kā dziednieci/gaišreģi utt. gan nesaprotu. Katrā ziņā pazīstot viņu, viņas spējam ticēt negribas.
Dževela a kāda viņa kā cilvēks? Jo inets ir pilns ar viņu,bet man pēc intervijām neliekas,ka būtu baigās spējas...intervijas mani sevišķi neuzrunā,bet reklāmas ar viņu ir VISUR
Paldies! Vienkārši vēlētos zināt vai kādai ar viņu ir pieredze... Jo tā saka,ka labi dziednieki nereklamējas...un atsauksmes nekādos pirtālos nav...cik viņas pašas vārdi un reklāmas.
ai vina man nepatik, intervija stastija kad esot braukusi garam tai zolitudes maksimai, nevareja izkapt no transporta laipaabridinatu parejos, kkgan zinaja kas notiks.
Santa11- Tu tiešām stulba esi, ja jau nepatīk, neviens ar varu neliek lasīt neko saistībā ar viņu.
Un viņa šeit nereklamējas, viņai tas nav vajadzīgs. Klientu viņai daudz ir.