Mana pirmā biznesa ideja ļoti labi aizgāja, es pat nobrīnījos, jo nebija ne problēmu, nekā, tikai stabila peļņa. Un sākumā peļņa bija nu ļooooti laba, es pat nebiju aizdomājusies, ka varētu kādreiz atgriezties algotā darbā. Bet pēc pirmā gada kaut kas notika un visi rādītāji aizgāja uz leju. Principā zinu, kas notika, bet es to nevarēju nekā kontrolēt, tas nebija no manis atkarīgs. Bija mēneši, kad es nespēju nopelnīt pat 100 eur.(t) Man sākās tāda kā depresija, man likās, ka esmu bezcerīgs cilvēks un rokas man aug no nepareizās vietas. Gribēju atmest visam ar roku un vnk iet strādāt algotu darbu. Kaut arī tas nav tas, ko dzīvē vēlos darīt.
Un vienā brīdi man iešāvās prātā cita biznesa ideja, izpētīju visu, ko varēju par šo nozari un sapratu, ka IR jāmēģina! Šobrīd abi ar vīru viņu attīstam. Grūtību ir ļoti daudz un process iet lēnāk nekā cerēts, bet šonedēļ sapratām, ka esam uz pareizā ceļa! :) Liels pluss otrajai biznesa idejai ir tāds, ka tajā nav jāiegulda TIK daudz naudas kā pirmajā variantā... Bet man liels atbalsts ir vīrs, kurš pelna labi. Ja nebūtu viņa, tad es nemaz nevarētu tā eksperimentēt ar šīm biznesa idejām.:-/