atceļam kāzas

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
Vienmēr šķitis, ka, ja cilvēki nevēlas viens ar otru būt kopā līdz mūža galam, tad attiecības nav godīgas, īstas, un tās ir tikai laika jautājums.

Kāzu datums,mums ir nolikts (šogad). Bet vīrietis ir pārdomājis. Kaut arī redzēja mēnešiem ilgi,ka meklēju, domāju viskaut ko. Viņš klusēja. Pati regulāri ar viņu par šo tēmu runāju- viņš klusēja.
Tad nu pati izvilku no viņa, ka viņš nav pārliecināts...varbūt, kaut kad gribēšot precēties. bet ne tagad.

Vai attiecībām ir turpinājuma? Vai mēs turpinam dzīvot bez mērķa- ar varbūt,kaut kad mūsu dzīves saistīsies?
Esmu ļoti vīlusies un izsista no sliedēm. kaut kā sāpīgi.
18.05.2016 09:01 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Vīriešiem mēdz gadīties precēšanās baiļu sindroms.

Ir vīrieši kas uzskata, ka pēc laulībām būs noticis kaut kas neatgriežams un kaut kas zaudēts.
Tradicionālā atbilde "neesmu gatavs" nozīme ka vai nu viņš nekad nebūs gatavs, tātad arī ar atbildību attiecībās būs problēmas.
Vai nu ir krājušās attiecību problēmas par kurām viņš ir klusējis.

Tomēr ja jums jau ir nolikts datums un kad tas tuvojas, sāk negribēt, tas tas ir diezgan cūciski.
18.05.2016 09:34 |

Reitings 525
Reģ: 05.01.2016
Vai nu viņš nav gatavs par to visu maksāt, moš Tu tur ziloņus Jūrmalā saplānojusi, vai arī viņš bišķi iešāvis, mīlestības uzplūdā kaut ko izmeta un Tu to uztvēri pārāk nopietni.
Katrā ziņā es šķirtos no cilvēka kurš mani šādi pazemotu.
18.05.2016 09:36 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Par bildināšanu...nē, šis nav mūsu gadījums. Neuzskatu,ka tam ir nozīme...vai mūsu vecāki saderinājās pirms kāzām!?

Tu tiešām tā domā vai mierini sevi ar šādu tekstu?

Man bildināums ir ļoti svarīgs, gredzens nav tik svarīgs, bet tieši bildinājums pēc paša iniciatīvas gan. Pretējā gadījumā ne mazāko pirkstiņu nepakustinātu, lai gatavotos kāzām.

Un Iespējams, ka pagajušogad teica, ka precēs nākamgad (šoruden), tāpēc, ka gribēja atlikt šo sarunu un procesu.

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Varbut vins nevelas to visu lielo precesanos ar viesu namiem, fotografiem, limuziniem ? Varbut vnk pa mierigo, bez stresa.
Gruti, ka vins nekaa konkreti nepaskaidro. Izturibu tev.

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Nu šitā uzmest jau var arī pēc bildinājuma. Nedomāju, ka autores situācijā bildināšanas fakts kaut ko baigi mainītu.
Manuprāt, vistrakākais ir tas, ka vīrietis nerunā. Būtu ātrāk visu pastāstījis, iespējams, viss arī būtu nokārtojies..
18.05.2016 09:41 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Es justos pazemota un vairs nespētu ticēt tam, ka šis vīrietis tiešām mani mīl un grib saistīt savu dzīvi ar mani. Droši vien attiecības agri vai vēlu šī iemesla dēļ ciestu fiasko.
18.05.2016 09:44 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Par biziy situāciju runājot, es šķirtos. Šādu situāciju uztvertu kā pazemojumu. Esmu pārliecināta ka nespētu būt kopā ar cilvēku, kurš nav gatavs atbildēt par saviem vārdiem un kurš spēj pārdomāt un atsaukt tik būtiskus lēmumus..

Liels plusiņš!
Es diez vai varētu piedod tādu pazemojumu. Tomēr vīrietim 29 gadi un viņš šitā izvazā Tevi.
18.05.2016 09:45 |

Reitings 743
Reģ: 22.11.2015
Bildinājumam nav tik liela nozīme. Man arī bija tā pa vienkāršo - precamies? Jā, ok.
Bet, šeit es varu pilnībā apgalvot, ka mīlestība jeb drīzāk aizraušanās un kaisle ir beigusies. Un nebūs nekas Tev tur labs. Ja kaut vai pierunāsi precēties tagad, Tu visticamāk būsi pēc tam nelaimīga.
18.05.2016 09:49 |

Reitings 743
Reģ: 22.11.2015
Šī aizbildināšanās ar lieko stresu, papildus darbiem un lieko izrādīšanos.... Mīļā meitene, Tu domā ar galvu līdz? Tu neesi viņa dzīves sieviete.
18.05.2016 09:52 |

Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Man ar ļoti svarīgs bija un ir bildinājums. Bez tā nekādas runas par kāzām nesāku, tas zem mana goda būtu. Kā otru vilkt uz kāzām, kuras kā izskatās otram nemaz negribas.
Bildināšana tomēr ir tāds akts ka to otrs ļoti pārdomā, gatavojās, ir rūpīgi izsvēris un pārliecināts par to ko grib.
Nevar vainot vīrieti, ja negrib un nav pārliecināts, tad labāk tagad nekā pēc kāzām.
18.05.2016 09:53 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Man laikam palika žēl čali.. Šķiet, ka viņš ir nobijies, nav gribējis Tevi aizvainot, bet īsti nav drošs arī par precēšanos. Turklāt - varbūt viņš vienkārši negrib to kāzu balagānu, ballīti, viesus? Man nav laikam derīga padoma, tikai man kaut kā intuitīvi šķiet, ka šeit čalis vienkārši nav bijis pietiekami drosmīgs, lai visu izrunātu un piebremzētu meiču uzreiz, bet, kad aizgājis par tālu, vairs nav zinājis, kā to pateikt.

P.S. Es neuzskatu, ka bildinājums ir TIK svarīgs, bet svarīgi ir atklāti izrunāt - ko katrs no jums vēlas, kā iedomājies. Mums pēc 7 gadu kopdzīves bija "sarunātas kāzas", neviens mani nebildināja. Kopīgi izrunājām, kam esam gatavi un kam nebūt nē. Man nebija ne viesu nama, ne viesu, toties ir brīnišķīga laulība.

Autores gadījumā es laikam ieteiktu tikai runāt - saprast, kas īsti notiek viņa galvā. Varbūt viņš patiešām domā ko pavisam citu, nekā esi iedomājusies. Lai izdodas! :-)
18.05.2016 09:56 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Viņš teica,ka viņam šķiet,ka šīs kāzas būs pārāk pilnas ar stresu, pārāk daudz papildus darbi, izrādīšanās citiem.

Es nezinu, es šitajam neticētu... Nabaga trauslais vīrietītis netiekot ar kāzu stresu galā... (t) Tad jau drīzāk var iziet uz kompromisu - mazas, klusas, tomēr kāzas. Kas tur ko nesaorganizēt sarakstīšanos šaurā lokā un vakariņas kādā kafejnīcā pēc tam?

Man liekas, ka tur kaut kas cits ir apakšā.
18.05.2016 09:58 |

Reitings 94
Reģ: 11.03.2016
Šī aizbildināšanās ar lieko stresu, papildus darbiem un lieko izrādīšanos.... Mīļā meitene, Tu domā ar galvu līdz? Tu neesi viņa dzīves sieviete.

++

Bet, vispār, skumja situācija (t):-|
18.05.2016 10:01 |

Reitings 48
Reģ: 14.07.2015
Nu kāpēc gan tā nevarētu būt? Es arī zinu vīriešus, kam darbā tāāāāds stress, ka pilnīgi negribas dz d ballītes organizēt, kur nu vēl iesaistīties kāzu balagānos. + finanses, protams. Ir citas prioritātes. Un tas nenozīmē, ka sievieti nemīl vai attiecības šķiet mazsvarīgas.
18.05.2016 10:02 |

Reitings 61
Reģ: 21.03.2016
Vai tad jūs abi neizstāstījāt katrs savu redzējumu uz kāzu procesu? Tu vnk sāki organizēt pēc savām vēlmēm? Spriežot pēc tā, ka liki viņam pasūtīt viesu namu.Un viņa teiktais, ka tā būšot izrāde citiem un stress?
Nesaprotu. Var taču visam atrast kompromisu, veltīt to dienu tikai abiem, ar vai bez ģimenēm, radiem, draugiem.
Vaag runāt un atrast optimālo variantu, kas apmierina abus. Ja galīgi nē, tad parasti attiecības izkūp tāpat kā kāzas.
18.05.2016 10:03 |

Reitings 48
Katrs mēra pēc savas mērauklas. Mums apkārt IR cilvēki, kuriem NAV laika, spēka vai gribēšanas taisīt sev šādus pasākumus :)
18.05.2016 10:04 |

Reitings 8968
man šķiet, ja vīrities tiešām grib precēties, tad arī būs gatavs stresam un pārējam, tad iedomājies, ko viņš teiks, ja jūs bērnu plānotu, kad paliksi stāvoklī, tad pēķšņi viņš arī stresam nebūs gatavs? traki nu!!
18.05.2016 10:05 |

Reitings 48
man šķiet, ja vīrities tiešām grib precēties, tad arī būs gatavs stresam un pārējam, tad iedomājies, ko viņš teiks, ja jūs bērnu plānotu, kad paliksi stāvoklī, tad pēķšņi viņš arī stresam nebūs gatavs? traki nu!!

Jā, precēties varbūt negrib. Bet moš to meiteni ļooooti mīl, bērnus grib, māju grib un visu citu grib? Nevarat taču spriest no dažiem pateiktiem teikumiem no malas!
18.05.2016 10:06 |

10 gadi
Reitings 13520
Ja negrib precēties, tad negrib. Ar varu tu tak viņu uz baznīcu nevilksi? :D
Bet es piekrītu tām meitenēm, kas saka, ka ietu prom. Man ar šādu cilvēku noteikti nebūtu pa ceļam!
Bet tā nav mana dzīve, bet gan autores un viņai pašai jāizlemj vai dot šim vīrietim vēl vienu iespēju (zinot to, ka atkal var notikt piekāsiens) vai nedot.
martas_tante - man liekas, ka šis nav tas gadījums ;)
18.05.2016 10:11 |

Reitings 8968
nu par to mīlēšanu meitenei pašai būtu jāsaprot, kāds vīrietis pret viņu ir ikdienā!
ja viņš ir superīgs un rūpējas, tad varbūt ir vērts pagaidīt, bet ja jūt, ka ir jau kaut kur "citur", tad gan jēga nekāda!
18.05.2016 10:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits