Man šķiet, ka viss veselīgais, kas neuzkrājas riepā un ciskās ir vienkāršs. Nav jātaisa nekādi virtuves šedevri.
Vārīti rīsi vai griķi + krāsnī cepta vista + svaigi salāti ar olīveļļu un citronu
Sutināti dārzeņi ar vistas gabaliņiem
Liellopu gaļas steiks vai labi izsutināts gabals, marināde pēc pašas vēlmēm
Rissoto, dārzeņu un/vai vistu vienalga.
Salātus var aizvietot ar rīvētām bietēm vai burkāniem, pupiņām
Svaigi salāti ar sieru/fetas vai kādu citu
Olas visādos veidos, ceptas, vārītas, omletē, paipalas var salātos iegriezt, viss kopā ar svaigiem salātiem.
Es ēdu ļoti daudz svaigus salātus no dārza - dilles, salātlapas, redīsi, gurķi, loki. Bez tā nespēju ikdienā iztikt. Pētersīļus ļooti bieži izmantoju dažādos ēdienos, vai marinējot gaļu, piešķir labu aromātu un garšu.